Search:

Type: Posts; User: vijai; Keyword(s):

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,411

    apache doesnt listen to ipv6

    Hello,
    I have recently added ipv6 to my box and setup dns correctly. I can ping my ipv6 with hostname and all online check tools returns success. When I added ipv6 as additional ip to my...
  2. Replies
    9
    Views
    3,424

    I'm trying to get secure url to work but I get...

    I'm trying to get secure url to work but I get 404 error and additional 403 error. I added
    RewriteRule ^/roundcube/[a-f0-9]{16}/(.*) /roundcube/$1 [PT,L] within
    <IfModule mod_rewrite.c>...
  3. Replies
    9
    Views
    1,990

    this is my config file:

    this is my config file:

    <?php
    /* CONFIG START. DO NOT CHANGE ANYTHING IN OR AFTER THIS LINE. */
    // $Id: snipped$
    $conf['vhosts'] = true;
    $conf['debug_level'] = E_ALL & ~E_NOTICE;...
  4. Replies
    9
    Views
    1,990

    I have both ipv4 and ipv6 assigned. And my...

    I have both ipv4 and ipv6 assigned. And my roundcube successfully sends mail using ipv6 and the mail is delivered too. So I doubt only my horde config.
  5. Replies
    9
    Views
    1,990

    Roundcube seems to send mails fine with ipv6....

    Roundcube seems to send mails fine with ipv6. here is the log

    2014-10-19 13:06:47 1XfoJz-0000pj-Bf <= vijai@orpheusdroid.com H=localhost (orpheusdroid.com) [::1] P=esmtpa...
  6. Replies
    9
    Views
    1,990

    Thank you. Its fixed with ipv6_disable='true'....

    Thank you. Its fixed with ipv6_disable='true'. Now When I try to send mail I get
    Error connecting to SMTP server :/
  7. Replies
    9
    Views
    1,990

    The syntax seems to be wrong. Exim doesnt start...

    The syntax seems to be wrong. Exim doesnt start after I add that and the log clearly says
    2014-10-19 12:26:15 Exim configuration error in line 866 of /etc/exim.conf:
    option "disable_ipv6"...
  8. Replies
    9
    Views
    1,990

    Problem setting up horde on centos 6.5

    Hello,
    I installed horde groupware 5.2.2 with webmail. I have set it up to smtp instead of sendmail. I can login successfully with any account. But while sending mail, it says "server...
  9. Thanks for your reply. I removed openssl and...

    Thanks for your reply. I removed openssl and installed via apt. Now, I only get installed openssl-1.0.1e which I guess still has the hearbleed bug? I even run apt-get update to update the repos....
  10. /usr/lib/libssl.so.1.0.0: no version information available

    Hello,
    I built openssl-1.0.1-g to fix heartbleed bug. From then, Whenever I try to update the server with custombuild, I get
    /usr/lib/libssl.so.1.0.0: no version information available...
  11. Replies
    4
    Views
    4,047

    I dont have both installed. I use apache 2.2 and...

    I dont have both installed. I use apache 2.2 and php-cli. So I'm good to upgrade to custombuild 2.0? And any checklist to do before update? Thanks
  12. Replies
    4
    Views
    4,047

    Thank you updated everything successfully :) And...

    Thank you updated everything successfully :)
    And now, mine is custom build 1.2. Is it right time to switch to 2.0 or should I wait for long and what are the things I should take care of before...
  13. Replies
    4
    Views
    4,047

    custom build update

    Hello,
    I think of installing all available updates with custombuild. So I ran
    ./build versions And to my surprise, I saw a weird directadmin update as in attached screen shot. Is it safe to...
  14. Replies
    7
    Views
    4,712

    Thank you! That solved my problem! :)

    Thank you! That solved my problem! :)
  15. Replies
    7
    Views
    4,712

    Thank you for your help. The values for the above...

    Thank you for your help. The values for the above are empty. I feel that the DA actually looks for the wrong socket? mysqld.sock instead of mysql.sock? Because I can find mysql.sock in /tmp/ and when...
  16. Replies
    7
    Views
    4,712

    I had my.cnf in /etc/mysql symlinked /etc/my.cnf....

    I had my.cnf in /etc/mysql symlinked /etc/my.cnf. So I created a new my.cnf in /etc/ The contents are:


    [mysqld]
    local-infile=0
    socket=/tmp/mysql.sock

    [client]
    socket=/tmp/mysql.sock
  17. Replies
    7
    Views
    4,712

    /tmp/mysql.sock not found

    Hello all,
    After my last problem is solved, I'm facing anew one related to the last. While trying to create a db in user level, I get
    Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL...
  18. Replies
    3
    Views
    5,203

    Thank you ditto! I symlinked the lib from...

    Thank you ditto! I symlinked the lib from /usr/local/mysql/lib to /usr/lib64 and it worked!

    P.S: The libmysqlclient.so.16 which I pulled from DA server like what I have said in OP is apparently a...
  19. Replies
    3
    Views
    5,203

    Hmm...there is no libmysqlclient.so.18 in...

    Hmm...there is no libmysqlclient.so.18 in /usr/lib64 how would symlink work then?
  20. Replies
    3
    Views
    5,203

    libmysqlclient.so.16 error

    Hello all,
    Last week, I did something stupid by installing mysql-server from terminal. Then Mysql stopped working. Then I reinstalled Mysql from directadmin build. Since then, i have...
  21. Replies
    3
    Views
    726

    Thats is what generated the error: E: unable...

    Thats is what generated the error:


    E: unable to locate package which
  22. Replies
    3
    Views
    726

    Installation issue

    First of, I'm trying to install DirectAdmin on my vps running Debian 6 x86 and license was provided to me by my host. I used that to install direct admin and I chose custom package 3 (recommended)....
Results 1 to 22 of 22