Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 81 to 100 of 136

Thread: Darwin skin

  1. #81
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by nicsopon View Post
    Hi

    CSF (ConfigServer Firewall&Security) is not working. It shows Blank Page and only top Icons (Home, Webmail ...)

    Changing to Enhanced SKin still has the problem "Blank Page"

    Please advice.

    Please advice also how to uninstall Darwin.

    Thanks & Best Regards
    Hello,

    Make sure your license is not expired.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  2. #82
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    101
    Hi

    I have just purchased for Lifetime License. After installation I try with Server Skin. I can't log in DA Anymore. It shows :

    Error: document not found

    I think license is not activated yet

    Please advice urgently. I cant' create new reseller right now.

    Thanks & Best Regards

    *********************************

    It's Fixed

    *********************************
    Last edited by nicsopon; 05-05-2012 at 02:57 PM

    Hello,

    Make sure your license is not expired.
    I have just buy it within 7 days. Please check & Advice

    Thanks & Best Regards
    Last edited by nicsopon; 05-10-2012 at 07:19 AM. Reason: Change License Date

  3. #83
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by nicsopon View Post
    I have just buy it within 7 days. Please check & Advice

    Thanks & Best Regards
    Please PM me your license ID, server IP and the email address you used when you bought the skin (if you don't have the license ID, just send the other details).
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  4. #84
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    It's normal, because you select no domain.
    I also have this issue with single domain accounts, I reinstalled the skin with the hope that the issue has been resolved by now, but I still get Please select a domain to make the left navigation menu work on some pages by clicking one of the left nav buttons. How may I get help from you?

  5. #85
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    There are some pages that do not have "domain" in address bar, then the skin is unable to identify it.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  6. #86
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    There are some pages that do not have "domain" in address bar, then the skin is unable to identify it.
    Is there no solution for this? Can we update the post addresses and add the domain to the url?

  7. #87
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by orkinoks View Post
    Is there no solution for this? Can we update the post addresses and add the domain to the url?
    We had some plans to add domain name to "memory", will check that in the near future. Thank you.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  8. #88
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    We had some plans to add domain name to "memory", will check that in the near future. Thank you.
    Hi Martynas,

    Can you confirm if the issue above was fixed?

    Are there any other issues i should know about with this skin before purchasing?

    thanks!
    Denny
    --
    Bluebird Hosting
    Web Hosting, Domain Registration, SSL certificates & Web Design
    www.bluebirdhosting.ca
    Web Hosting - simplified.

  9. #89
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56
    No, it is not fixed.
    We still have this issue since we purchased it in 2011.
    We have 3 licenses, but we can not use them at user level becouse of this issue.
    Not every user has deep understanding to deal with such GUI errors.


    Quote Originally Posted by bluebirdnet View Post
    Hi Martynas,

    Can you confirm if the issue above was fixed?

    Are there any other issues i should know about with this skin before purchasing?

    thanks!
    Denny

  10. #90
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Hello

    On Ubuntu 12.10 with firefox 17.0.1 the input fields are outside the box.

    http://i.imgbox.com/adli2wsk.png

    Greetings,

    Simmer

  11. #91
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by bluebirdnet View Post
    Hi Martynas,

    Can you confirm if the issue above was fixed?

    Are there any other issues i should know about with this skin before purchasing?

    thanks!
    Denny
    It will be done with the next release of DA. simmer's issue will be fixed with it too. Thank you.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  12. #92
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    48
    Reseller Packages / User Packages missing Login Keys
    Best regards,

    Afterthought, if something is not understandable, English is not my native language.

  13. #93
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by simmer View Post
    Hello

    On Ubuntu 12.10 with firefox 17.0.1 the input fields are outside the box.

    http://i.imgbox.com/adli2wsk.png

    Greetings,

    Simmer
    Do you still have this problem? I tried Ubuntu 12.10 with latest version of Firefox and there was no problems with it.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  14. #94
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by orkinoks View Post
    No, it is not fixed.
    We still have this issue since we purchased it in 2011.
    We have 3 licenses, but we can not use them at user level becouse of this issue.
    Not every user has deep understanding to deal with such GUI errors.
    Skin is now updated for DA 1.43 and it includes the fix for domains to be in "memory". It was not possible to do that without http://www.directadmin.com/features.php?id=1410.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  15. #95
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    Quote Originally Posted by wsd View Post
    Reseller Packages / User Packages missing Login Keys
    This was fixed also, thank you for the report.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  16. #96
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    90
    Hi,

    thinking of getting the lifetime license and before sending the payment i have a few questions:
    1. will your skin compatible with 3rd party scripts like softaculous (on user side) or csf (on admin side)?
    2. if I get the lifetime license do I get unlimited updates/upgrades?

  17. #97
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    1. Yes, it is.
    2. You get unlimited updates with the life-time license.

    Thank you.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  18. #98
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    795
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    1. Yes, it is.
    2. You get unlimited updates with the life-time license.

    Thank you.
    Oh you are alive. Wow howabout offering some help in the thread where everyone is having issues with /roundcube and /squirrlmail etc?

  19. #99
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    6,748
    I will reply to most threads that do not have answers when my relative will recover after a stroke (after about one week). I do not have enough of time for support now. Thank you for understanding. For now just use the stable features of CB 2.0 (suPHP, mod_ruid2, mod_php).
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  20. #100
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    London UK
    Posts
    1,482
    Have you updated it for this feature http://www.directadmin.com/features.php?id=1262 ?
    As when there's more than two domains, I can see the |*if ALLOWED_CMD_DOMAIN!="no"| tag on the skin

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. [Login skin] Free Tarin Login skin released
    By ISOS6 in forum Skin Releases
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2011, 12:14 PM
  2. What skin you are using?
    By dannygoh in forum Feedback & Feature Requests
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2005, 06:33 PM
  3. How do you change the admin skin to the power skin?
    By Steven in forum Admin-Level Difficulties
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2003, 05:45 PM
  4. X Skin?
    By Anzix in forum Skin Programming
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2003, 03:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •