Results 1 to 3 of 3

Thread: Dovecot build failed during compile

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3

    Dovecot build failed during compile

    Hi all,

    I'm trying to build dovecot via the custombuild method.
    During compilation, I get the following result:

    Code:
    ibtool: link: gcc -shared  -fPIC -DPIC  .libs/istream-bzlib.o .libs/istream-zlib.o .libs/ostream-zlib.o .libs/ostream-bzlib.o .libs/zlib-plugin.o   -lz -lbz2 -lrt  -O2   -Wl,-soname -Wl,lib20_zlib_plugin.so -o .libs/lib20_zlib_plugin.so
    collect2: ld terminated with signal 11 [Segmentation fault]
    make[4]: *** [lib20_zlib_plugin.la] Error 1
    make[4]: Leaving directory `/usr/local/directadmin/custombuild/dovecot-2.0.15/src/plugins/zlib'
    make[3]: *** [all-recursive] Error 1
    make[3]: Leaving directory `/usr/local/directadmin/custombuild/dovecot-2.0.15/src/plugins'
    make[2]: *** [all-recursive] Error 1
    make[2]: Leaving directory `/usr/local/directadmin/custombuild/dovecot-2.0.15/src'
    make[1]: *** [all-recursive] Error 1
    make[1]: Leaving directory `/usr/local/directadmin/custombuild/dovecot-2.0.15'
    make: *** [all] Error 2
    
    *** The make has failed, would you like to try to make again? (y,n):
    The mailbox migrations are all done and I can see mail entering into the imap folders, but obivously, I need dovecot to finish compiling somehow.
    Anyone any insight on what may be going wrong here?

    Running CentOS 4; uname:
    Linux server 2.6.9-101.plus.c4smp #1 SMP Thu Jul 21 19:08:15 EDT 2011 i686 i686 i386 GNU/Linux

    Everything seems to be to the latest version available.

    Thanks!

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    California
    Posts
    26,123
    Googling for ld terminated with signal 11 [Segmentation fault] finds lots of hits. You might start by reading some of them.

    Could be a bad library, or one of lots of other issues.

    Anyone else have the problem?

    Jeff
    +1 951 643-5345
    Third-Party DirectAdmin administration and support
    Dedicated Servers, Dedicated Reseller Accounts
    NoBaloney Internet Services div. Qnito Incorporated
    848 North Rainbow Blvd., Suite #3789
    Las Vegas, NV 89107-1103

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Hi,
    Thanks!

    I've googled (was the fist thing I did) but i didn't find anything useful yet.

    I do believe that a corrupt library is an option. Would there be a way to find out which?

    Cheers!
    Jeroen

Similar Threads

  1. build dovecot problem
    By maiijarb in forum CustomBuild
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 09:20 PM
  2. dovecot - Err Authentication Failed
    By dovecot_learner in forum Dovecot
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2010, 12:15 PM
  3. Compile error Dovecot 1.2.6
    By aKra in forum Dovecot
    Replies: 4
    Last Post: 10-13-2009, 02:00 PM
  4. dovecot - starting failed via DA, not with ssh
    By AxlF in forum General Technical Discussion & Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2007, 02:25 PM
  5. MYSQL linking errors on Dovecot compile
    By vip562 in forum General Technical Discussion & Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2006, 08:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •