Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 201 to 220 of 530

Thread: NEW CyberAdmin Skin - The best skin ever made for DirectAdmin so far, coming soon!

  1. #201
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Spain
    Posts
    689
    Are we fast, or what?

    New CyberAdmin Skin! DirectAdmin is just not the same without CyberAdmin skin. Give your customers the best web hosting control panel with the best skin in the market!

    Whitelabel,Responsive,Beautiful,3 Intelligent navigation methods and maintained by professionals. Check it out:
    Spanish: http://www.cyberneticos.com/cyberadmin.php
    English : http://www.cyberneticos.com/en/cyberadmin.php

  2. #202
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    A Coruña, Spain
    Posts
    6,788
    Definitly And for sure more than me on translating xD

    I did found another visual bug, this time from Android phone

    Attached screenshot

    Also, at user level, should be nice the GB thing

    undefined10965.3MB010965.3
    UNLIMITED

    Bandwidth
    undefined3415.1MB03415.1

    At the right column

    Regards
    Attached Images Attached Images
    SeLLeRoNe - Andrea Iannucci
    Head of Managed Service - Senior DevOps Engineer
    If you need my support write me an E-Mail to Support@CrazyNetwork.it

  3. #203
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Valencia, Spain
    Posts
    12
    Great Job Anthony! Our customers love it!.

    Mac Users TIP: If you are experiencing issues unpacking the zip file containing the skin tar, unzip via command line with unzip util.

    Best Regards!

  4. #204
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    576
    just a little thing I guess lol
    process monitor auto reload only cycles once?
    in the default it will reload every 'X' seconds
    (1.1.4)
    Ill update again soon here

  5. #205
    Join Date
    May 2014
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by SeLLeRoNe View Post

    I did found another visual bug, this time from Android phone

    Regards
    What version of Android are you using? With android default browser? Mobile or Tablet?

    Quote Originally Posted by SeLLeRoNe View Post
    Also, at user level, should be nice the GB thing

    undefined10965.3MB010965.3
    UNLIMITED

    Bandwidth
    undefined3415.1MB03415.1

    At the right column
    Regards
    We are going to review the unit format used on user panel to show like admin and reseller panels.

    Regards and thanks for your comments!

  6. #206
    Join Date
    May 2014
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by AndyII View Post
    process monitor auto reload only cycles once?
    in the default it will reload every 'X' seconds
    Seems there is an error on 'Process Monitor' page, we are working to solve it.

    Regards and thanks for your comments!

  7. #207
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    A Coruña, Spain
    Posts
    6,788
    Hi,
    Android 4.4.2 ******* Galaxy S3 Cyanogen Mod

    Mobile phone, default browser

    Regards
    SeLLeRoNe - Andrea Iannucci
    Head of Managed Service - Senior DevOps Engineer
    If you need my support write me an E-Mail to Support@CrazyNetwork.it

  8. #208
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    47
    Quote Originally Posted by cyberneticos View Post
    Remember to upload the file AS IS (it's a tar.gz file that you download from cyberneticos.com cliente area). DO NOT gunzip or untar the tar ball or even open it from your PC.

    Just upload it exactly as you downloaded it, as with any other skin.

    Thanks.
    I still have the same error, and rename the file to tar.gz. I can not install the skin from the control panel

    Error Installing Skin
    Error untarring the archive: /bin/tar: This does not look like a tar archive /bin/tar: Skipping to next header /bin/tar: Archive contains obsolescent base-64 headers /bin/tar: Error exit delayed from previous errors
    The skin package did not install properly. Either there were files missing, or their permissions were incorrectly set

    Already installed, which make up the. Zip and unzip the server in the server, then download and install from the control panel. Cynerneticos, it would be good to put it down in tar.gz

    Now it gives the error:

    The file / usr / local / directadmin / data / skins / CyberAdmin / include / functions.php can not be decoded by This version of the ionCube Loader. If you are the administrator of this site then Please install the latest version of the ionCube Loader.

    Cybernetivos, it would be good to install any ionCube Loader without having to upgrade the system

    Last edited by bluenet; 06-07-2014 at 05:43 PM.

  9. #209
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    576
    is there a reason why the loader is not included with the package?
    I have seen many others include them .
    perhaps there is some legal restriction preventing the package to have multiple loaders to accommodate most systems?

  10. #210
    Join Date
    May 2014
    Posts
    98
    You can install or update ioncube through Custombuild, without a system upgrade.
    We are encoding the skin with the latest Ioncube encoder version in order to support the latest PHP versions. The PHP version required by CyberAdmin is PHP 5.3+.

  11. #211
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    47
    You are wrong, should not require upgrading any component to use a skin, since neither directadmin needed. The skin should be able to use in ANY WAY system. It's version 1.1.0 and am using the foot, the developer fix it instead of upgrading a system or component, as well I said, is a "skin" and is not essential in a server, just try and use a skin should not require any action on a server

  12. #212
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    576
    agreeing with bluenet somewhat
    if you support php 5.3+ then you should also support ioncube 's older versions to a point
    resellers will be at the mercy of admin whether or not to upgrade ioncube just so they can use a skin
    example, I bought a license that was working cause the server had ioncube 5.3, you release a bug fix version and also change the loader, now my skin dont work and the server owner isnt caring about upgrading ioncube just for me...
    Last edited by AndyII; 06-09-2014 at 07:36 PM.

  13. #213
    Join Date
    May 2014
    Posts
    98
    Hi bluenet and AndyII,

    What version of PHP and Ioncube loader are installed on your servers?
    We are going to seek a solution to your problem, but we need to know the specific versions for PHP and Ioncube loader.

    Sorry for the inconvenience!

  14. #214
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Spain
    Posts
    689
    Hello Everone, Javiern and I are lookng for a solution that would solve problems with most php and ioncube scenarios.
    New CyberAdmin Skin! DirectAdmin is just not the same without CyberAdmin skin. Give your customers the best web hosting control panel with the best skin in the market!

    Whitelabel,Responsive,Beautiful,3 Intelligent navigation methods and maintained by professionals. Check it out:
    Spanish: http://www.cyberneticos.com/cyberadmin.php
    English : http://www.cyberneticos.com/en/cyberadmin.php

  15. #215
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    350
    CyberAdmin encrypts his files to prevent abuse of the skin (stealing the codes and removing the licensing system). To read this encryption, you need IonCube.

    I don't know why it is a big problem to upgrade/rebuild? You should have PHP 5.3+ by now and IonCube supported.

  16. #216
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    576
    you wouldnt kid me would ya?
    I would have never guessed that

    Quote Originally Posted by Petertjuh360 View Post
    CyberAdmin encrypts his files to prevent abuse of the skin (stealing the codes and removing the licensing system). To read this encryption, you need IonCube.

    I don't know why it is a big problem to upgrade/rebuild? You should have PHP 5.3+ by now and IonCube supported.

  17. #217
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    47
    Verions are:

    php 5.2.10
    ionCube PHP Loader v3.1.34
    Zend Extension Manager v1.2.2
    Zend Optimizer v3.3.3

    I remember this 1.1.0 installed without problems and a skin should work with any version and any version of directadmin.

    Quote Originally Posted by javiern View Post
    Hi bluenet and AndyII,

    What version of PHP and Ioncube loader are installed on your servers?
    We are going to seek a solution to your problem, but we need to know the specific versions for PHP and Ioncube loader.

    Sorry for the inconvenience!

  18. #218
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    13,796
    skin should work with ... any version of directadmin
    Really? And what about functions which were added into Directadmin recently? Some portions of a default skin coming with the actual version of direcdtadmin would not work on an outdated version of Directadmin. Things change, and that's OK that they have minimal requirements.

    You won't be able (probably) to use actual version of enhanced (default) skin on Debian 4, 5 (http://help.directadmin.com/item.php?id=497) as Directadmin does not support them any longer.

    Even CB 2.0 can not be used with any version of Directadmin. DirectAdmin 1.45.2 or later is recommended for it.

    Why here it should be other way?
    Regards, Alex G.

    - Get the best commercial DirectAdmin support and hire me on poralix.com
    - Follow and like @Poralix on Facebook

  19. #219
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    47
    Should not use, and works perfectly me the new version of directadmin and irrelevant skin that work properly with any php ioncube. No need in server upgrade any package of the same. It is a skin and not a system. Thanks also for your advice and if required by an update I analyze the same client.

    Using Centos and Directadmin 5.5 says:

    CentOS 5: March 2017 -> March 2018

  20. #220
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    13,796
    Quote Originally Posted by bluenet View Post
    Using Centos and Directadmin 5.5 says:

    CentOS 5: March 2017 -> March 2018
    When saying about Debian 4 and 5 I was referring to the fact, that nobody can update Directadmin version there to an actual one. Currently Directadmin has stopped support of Debian 5 and the latest version which it can run is 1.44.0. So I won't be able to update it to 1.45.2. And since I'm running Directadmin 1.44.0 there I won't ask CustomBuild 2.0 to support it as well as I won't ask CyberAdmin Skin to support it.

    I hope I'm clear enough. What I want to say is that outdated version of Directadmin can not run a skin built for the latest version of the CP. I'm not going to say anything about PHP version and ionCube Loaders.

    I'm sorry if you find my posts here as offtopic.
    Regards, Alex G.

    - Get the best commercial DirectAdmin support and hire me on poralix.com
    - Follow and like @Poralix on Facebook

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •