Page 26 of 26 FirstFirst ... 16242526
Results 501 to 512 of 512

Thread: [PLUGIN] CustomBuild 2.0

  1. #501
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    A Coruña, Spain
    Posts
    6,788
    If you are running DA on a CentOS VM or Server, you need the license to be for CentOS OS.
    The Hypervisor OS is not relevant.
    SeLLeRoNe - Andrea Iannucci
    Head of Managed Service - Senior DevOps Engineer
    If you need my support write me an E-Mail to Support@CrazyNetwork.it

  2. #502
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4
    Thanks for the help and sorry for posting it here actually I'm new to this forum...

  3. #503
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    6

    Exclamation Plugin does not work with php 5.3

    Seem this plugin does not work with php 5.3. I see "Network Error" after build PHP with php1_release=5.3. It works well with PHP >= 5.4

  4. #504
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3

    Plugin interface

    its gonna be a noob question...
    I have installed custombuild 2.0.0 (rev: 2165)and then the plugin.
    Plugin is activated. I use centos 7.

    However i dont have any idea how to reach to the plugin's interface. I looked every menu on the direct admin panel (as admin/user or reseller) but there's nothing.
    I use enhanced theme on admin panel and evolution on user panel.

    Hope anyone helps me :S

    Thanks anyway

  5. #505
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    4,216
    It should in any case be visible under the enhanced skin and then Admin Panel under Admin level -> Extra Features.

    If you don't find it there, check /usr/local/diretadmin/plugins if it's indeed installed correctly.
    Greetings, Richard.

  6. #506
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    10
    Wow, I just now saw this plugin after years of using directadmin. Works great! It's good to see DA's EA equivalent.

  7. #507
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by AuriuX View Post
    After update to latest DA and CustomBuild 1.0.24 when i enter CustomBuild page i get lots on errors:

    CustomBuild
    Network Error

    How could i solve this?
    Thank you.
    Installed DA 1.59 yesterday, and have exactly the same error. My PHP version after installation was 5.6, upgraded to 7.3.9. The issue still exists - custombuild works fine via CLI, but plugin (in DA GUI interface) always displays tons of errors - https://i.postimg.cc/bwSBqgkt/custombuild.png

    Re-installed DA 3 times, the issue remains.

    Code:
    php -v
    PHP 7.3.9 (cli) (built: Sep 24 2019 14:44:11) ( NTS )
    Copyright (c) 1997-2018 The PHP Group
    Zend Engine v3.3.9, Copyright (c) 1998-2018 Zend Technologies
    
    
    ./build version
    2.0.0 (rev: 2180)

  8. #508
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    8,191
    Please try:
    Code:
    su - diradmin -s /bin/bash
    php /usr/local/directadmin/plugins/custombuild/admin/index.html
    It must error.
    Martynas Bendorius
    MC2. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  9. #509
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    3

    Question

    Would it be possible to add extra features to custombuild?

    Change SSL/TLS version (v1.0, v1.1, v1.2 etc)

    I have Apache/nginx running, and even after changing the httpd settings it still provides TLS1.0 and TLS1.1
    So a feature like this, similar to PHP versions, would be great and easy-to-use.

  10. #510
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Netherlands
    Posts
    400
    For some reason a:

    Code:
    # ./build update
    # ./build update_versions
    Suddenly enabled this plugin, never used or enabled it before on this server. Is that a CB bug or a feature? There was a small error at the end by the way:

    Code:
    Updating CustomBuild plugin
    converted 'https://files.directadmin.com/services/custombuild/plugin/custombuild.tar.gz' (ANSI_X3.4-1968) -> 'https://files.directadmin.com/services/custombuild/plugin/custombuild.tar.gz' (UTF-8)
    --2019-11-09 22:28:47--  https://files.directadmin.com/servic...ombuild.tar.gz
    Resolving files.directadmin.com (files.directadmin.com)... 69.162.69.58, 104.128.54.74, 185.42.221.168
    Connecting to files.directadmin.com (files.directadmin.com)|69.162.69.58|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 325143 (318K) [application/x-gzip]
    Saving to: 'custombuild_plugin.tar.gz'
    
    custombuild_plugin.tar.gz                         100%[===============================================================================================================>] 317.52K   432KB/s   in 0.7s   
    
    2019-11-09 22:28:48 (432 KB/s) - 'custombuild_plugin.tar.gz' saved [325143/325143]
    
    /usr/bin/id: cb_plugin: no such user
    CustomBuild plugin is now installed!
    Prism Open Source - DirectAdmin hosting since 2004

  11. #511
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    8,191
    Quote Originally Posted by tristan View Post
    For some reason a:

    Code:
    # ./build update
    # ./build update_versions
    Suddenly enabled this plugin, never used or enabled it before on this server. Is that a CB bug or a feature? There was a small error at the end by the way:

    Code:
    Updating CustomBuild plugin
    converted 'https://files.directadmin.com/services/custombuild/plugin/custombuild.tar.gz' (ANSI_X3.4-1968) -> 'https://files.directadmin.com/services/custombuild/plugin/custombuild.tar.gz' (UTF-8)
    --2019-11-09 22:28:47--  https://files.directadmin.com/servic...ombuild.tar.gz
    Resolving files.directadmin.com (files.directadmin.com)... 69.162.69.58, 104.128.54.74, 185.42.221.168
    Connecting to files.directadmin.com (files.directadmin.com)|69.162.69.58|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 325143 (318K) [application/x-gzip]
    Saving to: 'custombuild_plugin.tar.gz'
    
    custombuild_plugin.tar.gz                         100%[===============================================================================================================>] 317.52K   432KB/s   in 0.7s   
    
    2019-11-09 22:28:48 (432 KB/s) - 'custombuild_plugin.tar.gz' saved [325143/325143]
    
    /usr/bin/id: cb_plugin: no such user
    CustomBuild plugin is now installed!
    I think custombuild_plugin=yes was in the options.conf file? I've changed CB 2.0 rev. 2267 not to install the plugin on updates time if it wasn't installed.
    Martynas Bendorius
    MC2. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  12. #512
    Join Date
    May 2014
    Location
    Netherlands Germany
    Posts
    583

    Some errors after new install in centos8 and evolution combi

    Don't know or it was because centos 8, new install, evolution, latest ms edge,

    Started on centos8 with evolution in ms edge:

    There after choosing the edit options i had to refresh page to see new settings.

    After pushing update all it seems to hang and no log made only this
    error
    updates_count.txt
    Warning: DateTime::setTimestamp() expects parameter 1 to be integer, string given in /usr/local/directadmin/plugins/custombuild/admin/tabs/log_files.php on line 28 2019-11-09 18:21:12
    Warning: filesize(): stat failed for /usr/local/directadmin/plugins/custombuild/logs/..log in /usr/local/directadmin/plugins/custombuild/admin/tabs/log_files.php on line 29 0 B
    Also these error in other log file:
    Unable to get any data from http://www.custombuild.eu:193.46.84.152 : Unable to connect to 193.46.84.152
    After changing to enhanced skin and some manual CLI ./build update sorry tried several.
    No logs in this plugin only the one with error.
    Then tried some more updates in this plugin those goes well ( enhanced skin and ms edge), only this one not ( is updating but stay asking update)
    While new install.
    (Easy spamm fighter 0 update to 1.31 is available)
    this stays even after updating that one

    Install is on openstack instance with centos8 iso and the manul for lan install for da. then external ip is ok for license.

    I did try with ms edge because of my strict settings in Firefox (Content-Security-Policy) here evolution almost blank screen,

    Al without cert while fresh install so had to push the .. buttons , if this makes difference.

    ( The evolutin skin and Firefox strict on security policy things / headers is also with le certs https blank mostly. On other installations)

    THIS error keeps coming again and again in log file directadmin errors.
    2019:11:10-16:42:16: Unable to get any data from www.custombuild.eu:193.46.84.152 : Unable to connect to 193.46.84.152<br>
    Unable to open a socket<br>
    Last edited by ikkeben; 11-10-2019 at 08:45 AM. Reason: error stay Unable to get any data from [url]www.custombuild.eu:193.46.84.152
    DUTCH GERMAN, GERMAN DUTCH

Page 26 of 26 FirstFirst ... 16242526

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •