Results 1 to 11 of 11

Thread: Restoring not working

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49

    Restoring not working

    Tried to restore Admin Backup (Debian 7) to Debian 9.

    Seems to work on backups that do not contain database, but not with database in it.

    Directadmin does not give any message to the ticket system when the restore fails.

    Kind regards,
    Jan
    Last edited by jet1972; 08-14-2017 at 03:17 AM.
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  2. #2
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49
    Anyone else having this issue?
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    France
    Posts
    22
    Hi

    I am having the same issue.
    No ticket either !

    Mysql is reporting this error :
    2017-08-16 7:26:07 140278061684480 [Warning] Aborted connection 21 to db: 'unconnected' user: 'da_admin' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)

    Attempted to connect to mysql with user da_admin and password as mentioned in /usr/local/directadmin/conf/my.cnf and it works OK !
    Databases directories are created but contain only db.opt file.

    Regards,
    Dan
    Last edited by webmaster-hub; 08-16-2017 at 12:50 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49
    Quote Originally Posted by webmaster-hub View Post
    Hi

    I am having the same issue.
    No ticket either !

    Mysql is reporting this error :
    2017-08-16 7:26:07 140278061684480 [Warning] Aborted connection 21 to db: 'unconnected' user: 'da_admin' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)

    Attempted to connect to mysql with user da_admin and password as mentioned in /usr/local/directadmin/conf/my.cnf and it works OK !
    Databases directories are created but contain only db.opt file.
    Hope this will be fixed ASAP.

    Kind regards,
    Jan
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  5. #5
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49
    It has been a week since reported and still no solution..?

    Kind regards,
    Jan
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    3,026
    DA Staff is not always present on the forums.
    You might consider sending them an email or create a ticket.
    Greetings, Richard.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    151
    i have the same problem. I have open a ticket.

  8. #8
    Bug found and fixed:
    https://www.directadmin.com/features.php?id=2016

    To get the fix, grab the pre-release binaries, or latest daupdate pack (same file at the moment)

    John

  9. #9
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    49
    Installed the pre-release bins.

    I assume the segfaulting version did create some files and it's preventing correct re-install from backups.

    I get the message that restore was succesfull but the List Users in Reseller Level is empty..

    How to remove a domain and all related files, databases and user from command line?

    Kind regards,
    Jan
    Last edited by jet1972; 08-21-2017 at 01:48 PM.
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  10. #10
    Use this to add them:
    https://help.directadmin.com/item.php?id=251

    and either delete and restore again, or just restore again.

    John

  11. #11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    France
    Posts
    22
    It works nicely John !
    On a fresh Debian9/Directadmin server, no problem to restore users and databases from old server !

    Thanks !

    Dan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •