Results 1 to 8 of 8

Thread: Bug Login + Annoying Load Effect

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    17

    Bug Login + Annoying Load Effect

    Dear Directadmin Staff,

    I try the demo of the new skin.
    A good job ;-)

    I notice a little bug.
    It's impossible to login with keyboard Enter.
    I have to click with mouse.

    Another little thing.
    Is it possible to remove the Load affect?
    It is very annoying.
    And the lens effect ruins the eyes view.

    Thanks, Daniele

  2. #2
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by digene View Post
    Is it possible to remove the Load affect?
    It is very annoying.
    And the lens effect ruins the eyes view.
    I agree. It would be nice to be able to disable it and / or make it appear only if 5 seconds or more has gone and the action is still executing.

    Kind regards,
    Jan
    Last edited by jet1972; 01-08-2018 at 08:08 AM.
    End Times - Now! video (turn on English/French subtitles)

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Netherlands
    Posts
    363
    Yeah already asked about that load effect as well, gets tiring very, very quickly.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,232
    Keyboard "enter" has been fixed in latest version of the skin. And we'll do something with the load effect of course, but it is not high priority for public alpha. Thank you for the reports and suggestions!
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,232
    Is it better now? (the load effect)
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    314
    Hi Martynas,

    When select custombuild 2.0 in the menu the load effect does not work at all, first for seconds a white screen (and in the right below corner there is no blue notification with loading....) Further when select update custombuild script.... it returns to blank screen. See printscreencustombuild.png

    Maybe you can take a look at it?
    Kind regards, Fred

    Alentejo Webdesign
    Webdesign with Passion is what we do
    Web development, Hosting, Speed Optimizing & More......

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    17
    yeah!! I think it's better!!! Good work!

  8. #8
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Netherlands
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    Is it better now? (the load effect)
    Maybe only keep the one on top? The one on the bottom right doesn't add anything useful imho.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •