Results 1 to 9 of 9

Thread: Letsnecrypt + apache - url domain not found

  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Posts
    15

    Letsnecrypt + apache - url domain not found

    Hi,

    I have problem with letsencrypt.

    Url: http://domai.com/.well-known/acme-challenge/test.txt -> not working - not found 404

    But when I delete dot from .well-known to well-known in httpd-alias.conf its working.

    EDIT:

    /.wk/acme-challenge/test.txt works correct.
    Last edited by DaveMaster; 04-09-2018 at 07:28 AM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    56
    The same problem here, Apache+nGinx (CentOS7), the aliases are correct, the route is correct and it exists, but it can not be accessed from the web, the rest of the aliases work correctly.

  3. #3
    Join Date
    May 2016
    Posts
    15
    I have too apache+nginx. But problem is only with Apache.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    56
    Indeed the problem is Apache, I have customized the version of apache in custombuild to 2.4.29, made a "build update" and "build nginx_apache" to make a downgrade to this version and now works correctly the web access to the url and letsencrypt certificates are already updated well.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    314
    Sorry, wrong topic. I deleted the message.
    Last edited by Awd; 04-14-2018 at 04:34 AM.
    Kind regards, Fred

    Alentejo Webdesign
    Webdesign with Passion is what we do
    Web development, Hosting, Speed Optimizing & More......

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    EU / PL
    Posts
    123
    Any suggestion to this?
    I have similar problem, can't access to files behind alias .well-known/acme-challenge
    alias module on, alias in config exist and have no clue how to resolve...
    VPS KVM + Debian 9x64 + DA
    Developer/linux user notes

  7. #7
    Join Date
    May 2014
    Posts
    96
    There are several bugs in Apache 2.4.33 (also with setup NGINX + APACHE)
    You can best downgrade to Apache 2.4.29.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    EU / PL
    Posts
    123
    @dave097 - thank you, this works for now.
    VPS KVM + Debian 9x64 + DA
    Developer/linux user notes

  9. #9
    Join Date
    May 2014
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by Magician View Post
    @dave097 - thank you, this works for now.
    Good to read that it works again!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •