Results 1 to 3 of 3

Thread: custombuild cron is not executing

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    291

    custombuild cron is not executing

    I have 2 servers which have CB cron stucks. The cron is running, calling to the script, but then not executing after this:

    Code:
    root     21387  0.0  0.0 105964   544 ?        SN   Jul11   0:00 awk -v progname=/etc/cron.daily/custombuild progname {?????   print progname ":\n"?????   progname="";????       }????       { print; }
    I needed to kill this manually, then run the cron again. You can see the script started from July 11. Any idea why that happens please?
    Thanks.
    Want to purchase G Suite with lower prices?

    As a Google partner, I can offer you that. Just contact!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    12,941
    Hello,

    How did you get that output? Under what OS? I would expect to see /usr/local/directadmin/dataskq and/or /etc/cron.daily/custombuild in ps aux output.
    Regards, Alex G.

    - You can hire me on www.poralix.com to work on your server
    - Follow and like @Poralix on Facebook

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    291
    Hmm... somehow I missed this, and having trouble again. So, for your question how I got that output, it's from "ps aux" command.
    Want to purchase G Suite with lower prices?

    As a Google partner, I can offer you that. Just contact!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •