Results 1 to 6 of 6

Thread: Cannot install Let's Encrypt with Nginx

  1. #1
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    5

    Cannot install Let's Encrypt with Nginx

    Hello,

    I have a setup with centos 7, nginx and let's encrypt was working.
    I noticed one of my domain stop working so i tried to reinstall the SSL but now i have lost it on two domains.

    Every time i try to reinstall the SSL, I receive the following error:

    Code:
    Requesting new certificate order...
    Processing authorization for www.domain.com...
    Error: http://www.domain.com/.well-known/acme-challenge/letsencrypt_1536970499 is not reachable. Aborting the script.
    dig output for www.domain.com:
    xxx.xxx.xx.xx
    xxx.xxx.xx.xx
    Please make sure /.well-known alias is setup in WWW server.
    Please keep in mind that this was working with no issues and i tried to update to the latest release of DA.
    Anyone can assist, i would be more than happy since our two sites are basically showing SSL error.

    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    12,398
    Hello,

    If it shows

    Code:
    dig output for www.domain.com:
    xxx.xxx.xx.xx
    xxx.xxx.xx.xx
    it might mean the domain is not pointed to your server.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by zEitEr View Post
    Hello,

    If it shows

    Code:
    dig output for www.domain.com:
    xxx.xxx.xx.xx
    xxx.xxx.xx.xx
    it might mean the domain is not pointed to your server.
    Thanks for your response, yes the domain is pointed to the server.
    The websites works and shows the IP os the server even when i used the cmd you have provided.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    12,398
    Make sure to have the latest directadmin and letsencrypt script. There is nothing to guess with the information you provided.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by zEitEr View Post
    Make sure to have the latest directadmin and letsencrypt script. There is nothing to guess with the information you provided.
    Yes, i have the latest of both.
    What other information should i provide to help diagnose the issue?

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    12,398
    It's said: Please make sure /.well-known alias is setup in WWW server.

    So put a test file into the folder under /var/www/html/.well-known/acme-challenge/ and check whether or not it's accessible over www.domain.com/.well-known/acme-challenge/

    p.s. search the forums for other similar threads, as they contain all possible solutions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •