Results 1 to 3 of 3

Thread: Domains Not Resolving

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    227

    Domains Not Resolving

    Hi

    Here's my setup:
    - 2 servers connected via Multi Server Setup with DNS swapping
    - ns1 - server 1
    - ns2 - server 2

    Glue records in place for both ns1 and ns2 with the respective server IP's. See attachments for DNS settings.

    But yet the domains don't resolve?

    Kind regards
    Attached Images Attached Images
    Support the new Evolution Theme by DirectAdmin and its eventual release


    THEME NOW WORKING IN AN RC STATE

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by youds View Post
    Hi

    Here's my setup:
    - 2 servers connected via Multi Server Setup with DNS swapping
    - ns1 - server 1
    - ns2 - server 2

    Glue records in place for both ns1 and ns2 with the respective server IP's. See attachments for DNS settings.

    But yet the domains don't resolve?

    Kind regards
    FYI IP is 142.93.37.140 and 142.93.37.151
    Support the new Evolution Theme by DirectAdmin and its eventual release


    THEME NOW WORKING IN AN RC STATE

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    227
    Seemed httpd was down due to mod security not working with apache.

    Thanks anyway.
    Support the new Evolution Theme by DirectAdmin and its eventual release


    THEME NOW WORKING IN AN RC STATE

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •