Results 1 to 5 of 5

Thread: Missing Evolution stylesheets after fresh DirectAdmin install

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    18

    Missing Evolution stylesheets after fresh DirectAdmin install

    Hi there,

    I just installed DirectAdmin and when i enabled the Evolution skin it showed some parts of the theme i guess. But it's missing styles for sure.
    Tried reinstalling the theme but that doesn't help. Anybody has an idea?

    Images shown below.

    Thanks!

    Schermafbeelding 2018-11-23 om 14.30.13.png
    Schermafbeelding 2018-11-23 om 14.30.04.png
    Schermafbeelding 2018-11-23 om 14.30.21.png

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,357
    Do you have any console errors? Is that the latest version of the skin? If you'd like it to be checked ASAP, I'd recommend creating a ticket at tickets.directadmin.com.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    18
    There are no error logs in /var/log/directadmin/* and also the browser console shows no errors.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,357
    May you open a ticket at tickets.directadmin.com with login details to check it on the system? Thank you!
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  5. #5
    If anyone else runs into this issue, please run DA in debug mode 100.
    There is a fall-back method where DA should still be using an internal hard-coded mimetypes list, and even after removing the /etc/mime.types files, I'm still not able to reproduce the issue.
    We'd be looking for something like this in the output:
    Code:
    Couldn't figure out the filetype of ./data/skins/evolution/assets/css/app.css from the main mime.types file, so used a static/internal list: 'text/css'
    only you'd probably see something else if it's not working.. maybe:
    Code:
    Couldn't figure out the filetype of ./data/skins/evolution/assets/css/app.css
    Keep in mind that a fresh 1.54.1 install is giving you an older version of Evolution. It's still being polished up, and we always have the latest version in the pre-release binaries, so updating those may resolve any Evolution issues.

    In any case, Martynas has added a few extra checks to CustomBuild to also ensure the /etc/mime.types exists at install time, so either way, future installs really shouldn't hit this anymore.

    John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •