PDA

View Full Version : Just used custom build - Simple support question



mambug
08-06-2007, 04:33 PM
I figured it was time to update a server of mine, so I decided to install and use custom build. It worked great.

Im new to server administration, and I updated a server box that has a few domains on it. Now that Apache has been updated all I get is "It works!" when I try to visit the domain, IE: http://mambug.com/

What is the file I have to edit so that when you visit a domain it points back to the original location where the site files are uploaded? (IE: The public_html folders for all the users on direct admin)

Thanks a bunch.

mambug
08-06-2007, 05:42 PM
Nevermind. FIXED!

nobaloney
08-07-2007, 04:53 PM
Care to tell us what was broken and how you fixed it?

Thanks.

Jeff