PDA

View Full Version : the value for gd is empty. It needs to be added manually



nicknn
11-14-2007, 04:10 AM
Hello
I got this message at the begining of DA installation with custombuild

adding gd ...

*** the value for gd is empty. It needs to be added manually ***


What does it mean
Where have i to add manually the value of gd?

Thanks

smtalk
11-16-2007, 01:27 PM
No, you don't have to add it manually. GD isn't built with CustomBuild, because it's bundled with PHP.

bataviahost
11-18-2007, 08:31 PM
Check whether you have libgd.so.* installed.

agnivo007
11-20-2007, 05:31 AM
I think doing this before DA install will be fine :
yum install gd gd-devel