PDA

View Full Version : Why is the Control Panel Widget not showing up on enhanced skin?



jetinternet
09-19-2013, 04:34 AM
If i am using the preinstalled Enhanced skin the Control Panel Widget shows up in the users control panel.
(here you can see the installed Web applications and Featured Applications I chose on top of page)

Now i am modifying my own skin, i downloaded the latest Enhanced skin, and the Control Panel Widget doesnt show up anymore! If i switch back to the preinstalled enhanced it will.
I contacted the main hoster and they said, they are just using the enhanced skin nothing more.
I downloaded the enhanced skin here from the topic : http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=221&page=5
I've updated http://www.directadmin.com/enhanced.tar.gz, as well as power_user and default.


Is this the latest version? I really think this is not the same version as my hoster is using. Can anyone point out why the Control Panel Widget is not showing up in this skin?
or Please post a link to the latest enhanced skin! Would by highly appreciated.

nobaloney
09-23-2013, 01:30 PM
Please post a link to a screen capture of your enhanced skin with the Control Panel Widget. I'm asking for this because In spite of my years of experience with DirectAdmin and the Enhanced Skin, I've still no idea of what you mean by Control Panel Widget.

Thanks.

Jeff

jetinternet
05-11-2014, 04:20 PM
Please post a link to a screen capture of your enhanced skin with the Control Panel Widget. I'm asking for this because In spite of my years of experience with DirectAdmin and the Enhanced Skin, I've still no idea of what you mean by Control Panel Widget.

Thanks.

Jeff

Hey Jeff,
Its been a while since ive been here, i guess you figured it out by now,
http://installatron.com/whatsnew/installatron_plugin_control_panel_widget__asp.net__and_mssql
I was talking about the Plugin Control Panel Widget.
Problem was indeed with the skin.

nobaloney
05-12-2014, 04:09 PM
I never did. Likely because you were referring to an Installatron widget but I don't see that mentioned previously in the thread. The Installatron Control Panel Widget has been working for me for some time now, so I'm guessing the problem was solved some time ago.

Jeff