PDA

View Full Version : Should we have dovecot quotas enabled by default



DirectAdmin Support
01-12-2014, 11:32 PM
Relating to this optional feature:
http://www.directadmin.com/features.php?id=1461

We're considering enabling it by default.

In terms of pros and cons, there are not too many cons, apart from adding complexity to the passwd file.
It should hurt anything, even if you don't use the dovecot plugins.

Pros are that it's one less step to setup (we may consider adding the dovecot quota plugin by default too, if there is demand for that)

Let us know what you think.

John

nobaloney
01-13-2014, 05:30 AM
It should hurt anything, even if you don't use the dovecot plugins.
Should I presume you meant to write that It shouldn't hurt anything? :)

Are there any other uses other than that it will allow RoundCube to sow quotas?

Thanks.

Jeff

SeLLeRoNe
01-13-2014, 07:33 AM
I definitly prefer as default, but, actually i'm managing roundcube plugins by myself so i dont see a change (for me), but, for sure is a useful featured that should be enabled by default.

Regards

ditto
01-13-2014, 09:25 AM
I voted yes for the third option. @SeLLeRoNe, did you forget to vote? :)

SeLLeRoNe
01-13-2014, 10:08 AM
Ops xD

Voted