Search:

Type: Posts; User: neo-hippie; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    984

    Aaah.. thanks, that does the trick!

    Aaah.. thanks, that does the trick!
  2. Replies
    4
    Views
    984

    So you say loging in with an admin loginkey won't...

    So you say loging in with an admin loginkey won't work, i need to login using a loginkey from a user?
  3. Replies
    4
    Views
    984

    CMP_API_DOMAIN create symlink

    Hello,

    first off the document: https://www.directadmin.com/features.php?id=498
    doesn't include creating a symlink.

    following the skins for CMD_DOMAIN
    i'll use:

    ...
  4. Replies
    1
    Views
    634

    okey never mind, nailed it. ...

    okey never mind, nailed it.



    $sock->query('/CMD_API_MANAGE_USER_PACKAGES',
    array(
    'action' => 'create',
    'add' => 'Submit',
    'packagename' => 'standard',...
  5. Replies
    1
    Views
    634

    AAPI creating User package

    Hello, i've created a reseller package and using the command /CMD_API_ACCOUNT_RESELLER i am able to create new resellers.
    but when i want to add Users to that reseller through the api i get the...
  6. Replies
    0
    Views
    768

    Mod_ruid2 not working

    Hello, i've updated my server to the latest Ubuntu release 16.04 LTS
    Also updated all of Directadmin and now i'm running into issues wit mod_ruid2

    If I run apache as is it gives an error in...
  7. I believe this "bug" has surfaced again. after ...

    I believe this "bug" has surfaced again.
    after ./build rewrite_confs my /etc/httpd/conf/httpd-vhosts.conf has the wrong format.
    it now shows
    <code><VirtualHost [1.2.3.4...
  8. Replies
    2
    Views
    2,263

    Hello, I have checked the logs...

    Hello,

    I have checked the logs
    /var/log/exim/main.log (onley display's authentication and mail delivery)


    2014-10-26 23:32:10 1XiWM5-0005Y8-Jc <= mike.sfsd4f564s6df45dseano@gmail.com...
  9. Replies
    2
    Views
    2,263

    Spam not deleted

    Hello,

    i've enabled spamassasin recently.
    but spam isn't deleted if it's higher than i've setup.
    email containes the required spam flags. so spamassasin is working:


    X-Spam-Checker-Version:...
  10. Replies
    4
    Views
    1,520

    Hi Alex, thanks for the advise. i will look...

    Hi Alex,

    thanks for the advise.
    i will look into it!
    ps. i'm using the latest spamblocker exim.conf.

    thank god everything is safe now. it's just the logs thats bothering me.
  11. Replies
    4
    Views
    1,520

    Hi Alex, thanks for your (very) quick...

    Hi Alex,

    thanks for your (very) quick response.
    i'm using fail2ban for the real brute force attacks (short bursts).

    but this attempt goes on for well over a month now.

    so what's the best...
  12. Replies
    4
    Views
    1,520

    Brute force exim

    Hello, my exim log is filled with authentication required errors.


    2014-09-16 18:20:58 H=36-224-138-36.dynamic-ip.hinet.net (95.211.xxx.xxx) [36.224.138.36] F=<wvypajava@yahoo.com.tw> rejected...
  13. Hi Jeff, sorry to confuse u. yes the final...

    Hi Jeff,

    sorry to confuse u.

    yes the final MTA was a postfix server.
    and it didn't add the protocol (TLS/SSL) to the email headers.
    so i thought exim didn't send trough TLS.

    Thanks for the...
  14. Think i have the answer. chapter 41 section 9 of...

    Think i have the answer.
    chapter 41 section 9 of the Exim manual states:


    It is not necessary to set any options to have TLS work in the smtp transport. If Exim is built with TLS support, and...
  15. Hi Jeff, was hoping you had some insight in this....

    Hi Jeff, was hoping you had some insight in this.
    i really hate those mailing lists. they are so 1990's

    but i will give it a shot, of course i'll let you know how to solve this.
  16. Enable outbound TLS on Exim when server sends STARTTLS

    Hello,

    just to use "the other MTA" as an example.
    Postfix has an option : smtp_tls_security_level = may
    Which tells Postfix to send email with TLS if the other server says STARTTLS in its EHLO
    ...
  17. Replies
    5
    Views
    2,104

    UPDATE, noticed similar behavior on my other...

    UPDATE,

    noticed similar behavior on my other server. not running DA and using POSTFIX.
    so i'll guess it's an Ubuntu thing. i'll try there forum.

    found the solution:...
  18. Replies
    61
    Views
    35,410

    Hello, there is a (small but crucial error) in...

    Hello,
    there is a (small but crucial error) in the first ACL script:

    condition = ${if eq {${lc:$dkim_verify_status}{pass} {true}{false}}}
    Needs to be:

    condition = ${if eq...
  19. Replies
    5
    Views
    2,104

    Hi John, thanks for you're reply. i had...

    Hi John,

    thanks for you're reply.

    i had found that forum topic you mentioned.
    not really knowing if that was the way to go for me.

    i think i'll stick to my temporarily fix with the spf...
  20. Replies
    5
    Views
    2,104

    Thanks for the reply, few questions remain. ...

    Thanks for the reply,

    few questions remain.

    1# as i'm using a dual stack server with both ipv4 and ipv6, do i need to add both interfaces? or can exim only send through 1 of them!

    2# Jeff...
  21. Replies
    5
    Views
    2,104

    Outgoing IPv6 address wrong

    Hello,

    I've got the following weird situation.
    My server has the IPv6 address: 2001:xxxx:4300:xxxx:8::c01a
    the domain from which a user sends email has the ipv6 2001:xxxx:4300:xxxx:8::50
    the...
  22. okey UPDATE time, i can say for sure that it's...

    okey UPDATE time,

    i can say for sure that it's not DirectAdmin, as Alex stated.
    i also encounter this on another server.
    although my DirectAdmin server now runs perfect for roughly 52 hours.
    ...
  23. Hi Alex, it not that i don't want to believe....

    Hi Alex,

    it not that i don't want to believe.
    absolutly not. i'm open to all suggestions.

    it's just that all the evidence points there.
    if you can give me pointers to look somewhere else i...
  24. Update, pin6 is now running for almost 1,5...

    Update,

    pin6 is now running for almost 1,5 hour. and everything is still up and running.

    i have removed pop3s and imaps from dovecot.conf as this gave an error (depreciated)
    and restarted...
  25. i have done that. edited the...

    i have done that.

    edited the /etc/cron.d/directadmin_cron
    changed:
    * * * * * root /usr/local/directadmin/dataskq d800 >> /var/log/dataskq.log 2>&1

    and the output was for half an hour:
    Debug...
Results 1 to 25 of 64
Page 1 of 3 1 2 3