Search:

Type: Posts; User: JohnnyBravo; Keyword(s):

Search: Search took 0.18 seconds.

  1. Hi zEitEr, Thanks for your reply. I did...

    Hi zEitEr,

    Thanks for your reply.
    I did that and it works fine, but now I've to manually check on the website of Nginx if there is a new stable version. Because custombuild is only looking for...
  2. Custombuild only gets mainline versions updates

    Hi,

    Every time I execute ./build update custombuild downloads the newest mainline versions of nginx, but I need the latest stable version.
    And off course the latest version is now installed...
  3. Thank you Alex! After ./build rewrite_confs...

    Thank you Alex!

    After ./build rewrite_confs everything is working fine!
    This did the trick because after I changed the linking from the IPv6 address to the IPv4 address the webserver needs new...
  4. When I visit server.solutit.nl by IPv4 I get a...

    When I visit server.solutit.nl by IPv4 I get a webpage and when I visit the same URL by IPv6 I get the message:
    This IP is being shared among many domains.
    To view the domain you are looking for,...
  5. OK, that's also working gives...

    OK, that's also working

    gives server.solutit.nl has AAAA address xx01:7xx8:xxx3:2xxx::xxx7
  6. Hi Alex, Thank you for your reply! The...

    Hi Alex,

    Thank you for your reply!
    The status of the IPv6 address is 'shared'.
    And yes I've linked the IPv6 address to the IPv4 and vice versa.
    But I use an external DNS and not the...
  7. Roundcube and PMA 404 error when using IPv6

    Hi,

    All my websites are reachable with both IPv6 and IPv4.
    But only the DirectAdmin webapps are only available with IPv4.
    Entering by IPv6 gives an 404 error, see this...
  8. While you was typing I discovered that the admin...

    While you was typing I discovered that the admin e-mailaddress was incorrect..... it was admin@server ....... So I've changed it and with the command you provided me the changed (valid) e-mailaddress...
  9. I can't find the .json file but the .key file is...

    I can't find the .json file but the .key file is present.

    /usr/local/directadmin/data/users/solutit/letsencrypt.key
  10. Yes, the output is: #VERSION=1.1.10

    Yes, the output is:

    #VERSION=1.1.10
  11. And $ locate letsencrypt.key.json gives also no...

    And $ locate letsencrypt.key.json gives also no result....
  12. Thanks for your reply again! There is no file...

    Thanks for your reply again!

    There is no file /usr/local/directadmin/conf/letsencrypt.key.json

    Maybe another location?
  13. Thank you very much Ditto and Richard G, I...

    Thank you very much Ditto and Richard G,

    I know I have to wait for DNS-settings. So I did ;-)
    We're 12 hours further now and nothing happens. Let me explain the problem again.
    The error is...
  14. Thank you very much again Smtalk! The...

    Thank you very much again Smtalk!

    The following '$ dig mx dgs.one +short' gives now this result: 10 dgs.one.
    So that looks good!
    But dgs.one is not the admin domain but the domain I need a...
  15. Thank you for your reply Smtalk, The thing is...

    Thank you for your reply Smtalk,

    The thing is I did make a MX-record for the domain....
    Check https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=mx%3amail.dgs.one&run=toolpage
    I think the servername...
  16. Let's encrypt DNS problem: NXDOMAIN looking up MX for server

    When try to create a new SSL-certificate, I get the following error (see below)
    The strange thing is that NXDOMAIN looking up MX for server, and server is not the full server name, that should be...
  17. Replies
    1
    Views
    1,391

    NXDOMAIN error on part of hostname

    When creating a new SSL-certificate, I get the following error, see below:
    The problem I think is the hostname, because it's not the full hostname. It's the hostname without the domain name. (Look...
  18. Thanx for your reply zEitEr, Yes I did with...

    Thanx for your reply zEitEr,

    Yes I did with Openssl version 1.1.0i, and the installation of Nginx worked out fine, but the installation of nginx_apache delivered some errors.
    Anyways I've solved...
  19. OpenSSL could not be find by any installation

    Hi,

    I'm trying to install nginx as a reverse_proxy.
    I've installed Openssl by yum

    openssl.x86_64 1:1.0.2k-12.el7 @base
    openssl-devel.x86_64 ...
Results 1 to 19 of 19