Search results

  1. C

    All Sites down port 80 and 443 -error: Can't connect to ssl| SSL Socket write error | Broken Pipe | error:00000001:lib(0):func(0):reason(1)

    My server was rebooted by our VPS host. After this DirectAdmin has come back up but none of our sites are available: Running Centos8 + Openlitespeed I can login to Directadmin on port 2222 and I have SSH access. All other http & https traffic seems down What I've done so far: I restarted...
  2. C

    DA Centos8 - Unable to login after installation

    Been moving servers between VPS providers. I've installed 2 servers with DirectAdmin & Centos8. B On the second I can't login to the UI. Once I do this the page loads and refreshes the login screen. Followed https://help.directadmin.com/item.php?id=179 but none of this applies. Still can't...
  3. C

    litespeed.service failed because a configured resource limit was exceeded

    I've rebuilt rewrite configurations and I've been digging in the logs. Came across this tidbit when rebuilding. I'm unsure how to increase resource limits or troubleshoot this issue. ./build rewrite_confs Checking to ensure /usr/local/lsws/ssl.crt/server.ca is set. Using 157.245.40.8 for your...
  4. C

    Openlitespeed Wordpress pretty permalinks broken

    I've enjoyed Openlitespeed since installing it on two of our Hosting servers. However there are some quirks that are hard to figure out on wordpress. Wordpress permalinks refuse to work even after re-setting them. They don't work for any of our wordpress sites hosted on our servers. My error...
  5. C

    403 error when visiting new domain

    Hi, I'm getting a 403 error after creating a new domain. The issue affects 2 domains on the hosting server and none of the others. What I've done so far: 1. I ran: cd /usr/local/directadmin/scripts/ ./set_permissions.sh user_homes 2. I've verified that the permissions are correct for this...
Top