Search results

  1. C

    Mail not coming in for one Mailbox

    Having an issue with one Mailbox that stopped receiving mail without running out of Quota (renamed to mariaan@problemdomain.me in the logs below). It's got around 2Gb of mail with a 6Gb quota. What I've done so far: Sending email to it even from a local email address on the same DirectAdmin...
  2. C

    public_html redirect

    I'm trying to install a new web app on a subdomain. The domain has Wordpress installed in private_html and at first I uncompressed the new app in the subdomain directory in public html. But I kept running into 403 and 500 errors pointing to redirect issues. Moving the files to...
  3. C

    One mailbox broken after Exim Mail compression.

    I enabled Exim Email compression for all users and compressed old email. This worked fine except for one user that keeps getting errors about the mail size not matching the s flag. (/var/log/mail/maillog). I've tried rebuilding with a script from Exim. This did not really solve the issue...
  4. C

    Custombuild not showing Litespeed

    I've recently upgraded OpenLitespeed to Litespeed on one of our Hosting servers. The upgrade process initially failed due to some licensing key issues and Custom build would revert back to Apache & Php-Frm. I resolved this issue with Litespeed. I installed Litespeed several times, and got...
  5. C

    Restoring Admin user fails -

    I'm trying to restore a backup of the admin user from a VPS I'm moving to another VPS. I keep running into errors in the Admin Backup/Restore tool: Unable to restore database admin_*****.sql to admin_predating: ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'admin'@'localhost' (using...
  6. C

    All Sites down port 80 and 443 -error: Can't connect to ssl| SSL Socket write error | Broken Pipe | error:00000001:lib(0):func(0):reason(1)

    My server was rebooted by our VPS host. After this DirectAdmin has come back up but none of our sites are available: Running Centos8 + Openlitespeed I can login to Directadmin on port 2222 and I have SSH access. All other http & https traffic seems down What I've done so far: I restarted...
  7. C

    DA Centos8 - Unable to login after installation

    Been moving servers between VPS providers. I've installed 2 servers with DirectAdmin & Centos8. B On the second I can't login to the UI. Once I do this the page loads and refreshes the login screen. Followed https://help.directadmin.com/item.php?id=179 but none of this applies. Still can't...
  8. C

    litespeed.service failed because a configured resource limit was exceeded

    I've rebuilt rewrite configurations and I've been digging in the logs. Came across this tidbit when rebuilding. I'm unsure how to increase resource limits or troubleshoot this issue. ./build rewrite_confs Checking to ensure /usr/local/lsws/ssl.crt/server.ca is set. Using 157.245.40.8 for your...
  9. C

    Openlitespeed Wordpress pretty permalinks broken

    I've enjoyed Openlitespeed since installing it on two of our Hosting servers. However there are some quirks that are hard to figure out on wordpress. Wordpress permalinks refuse to work even after re-setting them. They don't work for any of our wordpress sites hosted on our servers. My error...
  10. C

    403 error when visiting new domain

    Hi, I'm getting a 403 error after creating a new domain. The issue affects 2 domains on the hosting server and none of the others. What I've done so far: 1. I ran: cd /usr/local/directadmin/scripts/ ./set_permissions.sh user_homes 2. I've verified that the permissions are correct for this...
Top