Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem in installation

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3

    Problem in installation

    I install Directadmin on FreeBSD 7 Stable i386.
    Installation complete without errors, but when I start httpd server give following error:
    Cannot load /usr/lib/apache/mod_vhost_alias.so into server: /usr/lib/apache/mod_vhost_alias.so: Undefined symbol "ap_os_is_path_absolute".

    Can somebody help me?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Russia
    Posts
    260
    Same thing.

    patch -u ../apache_1.*/src/Configure /usr/ports/www/apache13/files/patch-ae

    solved this problem
    From Siberia with love
    And sorry for bad english

Similar Threads

  1. I have a problem during installation
    By netanel in forum DirectAdmin General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2009, 07:36 AM
  2. Problem with DA installation
    By iscommunity in forum Installation / System Requirements
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2008, 06:07 AM
  3. DA installation problem
    By tim874536 in forum Installation / System Requirements
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-2006, 04:50 PM
  4. problem installation
    By jjj in forum Installation / System Requirements
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2006, 10:35 AM
  5. SSL installation problem
    By sami in forum Apache (WWW)
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2004, 06:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •