Results 1 to 2 of 2

Thread: httpd.conf making wrong </VirtualHost> parameter automatically

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    92

    httpd.conf making wrong </VirtualHost> parameter automatically

    Hi
    In new configed CentOS 6 I have just 1 web site and after I add webmail for domain with this guide httpd service will going down and when I want to start I will see this error:
    Code:
    Starting httpd: httpd: Syntax error on line 215 of /etc/httpd/conf/httpd.conf: Syntax error on line 3 of /etc/httpd/conf/extra/directadmin-vhosts.conf: Syntax error on line 62 of /usr/local/directadmin/data/users/newusr/httpd.conf: </VirtualHost> without matching <VirtualHost> section
    So I delete extra ended "</VirtualHost>" that have no begin on line 62 and service will start but after a while service will go down and this will come back exactly with same error. where is the template for this file? I checked some files in /usr/local/directadmin/data/templates but I didnt found any extra ended </VirtualHost> .

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    A Coruña, Spain
    Posts
    6,786
    Is that happening on each domain?
    If yes check /usr/local/directadmin/data/templates/custom
    If not, check the specific domain custom HTTPd Configurations in the DA Admin page

    Best regards
    SeLLeRoNe - Andrea Iannucci
    Head of Managed Service - Senior DevOps Engineer
    If you need my support write me an E-Mail to Support@CrazyNetwork.it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •