Results 1 to 5 of 5

Thread: Multi server setup

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    211

    Multi server setup

    When trying to add a new server it says "Boolean" instead of a successful message.

    Kind regards

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,178
    Are you running latest version of the skin? May you let us know the version number?
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    199
    Bug confirmed with RC version that is present in DA 1.54.1. Just try to add a server with SSL turned off and you get the error message. Switched back to normal skin and the add is succesful.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,178
    It existed in RC version, however it was fixed shortly after that http://directadmin.com/evolution.php instructions should solve it (even #2 separately, if you wouldn't like to run pre-release binaries).
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    199
    Tested and confirmed. Bug is fixed (i was able to add 127.0.0.1 as server in multi-server setup screen, maybe an idea to block that IP as valid host?)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •