Results 1 to 2 of 2

Thread: Issue with Let's Encrypt renewal process

  1. #1
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    1

    Issue with Let's Encrypt renewal process

    I am using Let's Encrypt SSL Certificate on my websites for about 3 years and everything was fine. But now I have a problem with renewal process. Here is the error which I encountered with :
    Code:
    Cannot Execute Your Request
    
    Details
    
    Requesting new certificate order...
    new-order error: HTTP/1.1 100 Continue 
    Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
    Pragma: no-cache 
    
    HTTP/1.1 400 Bad Request 
    Server: nginx 
    Content-Type: application/problem+json 
    Content-Length: 178 
    Link: ;rel="index" 
    Replay-Nonce: YJrua7ClNACfVEyy7hwpDR-5AIqwjThyKkDYle9E-fM 
    Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
    Pragma: no-cache 
    Date: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Connection: close 
    
    {
    "type": "urn:ietf:params:acme:error:malformed",
    "detail": "Malformed account ID in KeyID header URL: \"https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/acct/\"",
    "status": 400
    }. Exiting...
    I Updated OS ( CentOS 6 ), DirectAdmin and all of its components and Let's Encrypt script but nothing changed. How can I overcome this problem?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Hello
    I have the same problem with .app domain name
    did your name is app extension or .dev domain?
    thanks

    Quote Originally Posted by farzad View Post
    I am using Let's Encrypt SSL Certificate on my websites for about 3 years and everything was fine. But now I have a problem with the renewal process. Here is the error which I encountered with :
    Code:
    Cannot Execute Your Request
    
    Details
    
    Requesting new certificate order...
    new-order error: HTTP/1.1 100 Continue 
    Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
    Pragma: no-cache 
    
    HTTP/1.1 400 Bad Request 
    Server: nginx 
    Content-Type: application/problem+json 
    Content-Length: 178 
    Link: ;rel="index" 
    Replay-Nonce: YJrua7ClNACfVEyy7hwpDR-5AIqwjThyKkDYle9E-fM 
    Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
    Pragma: no-cache 
    Date: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
    Connection: close 
    
    {
    "type": "urn:ietf:params:acme:error:malformed",
    "detail": "Malformed account ID in KeyID header URL: \"https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/acct/\"",
    "status": 400
    }. Exiting...
    I Updated OS ( CentOS 6 ), DirectAdmin and all of its components and Let's Encrypt script but nothing changed. How can I overcome this problem?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •