Results 1 to 8 of 8

Thread: php change to 5.6 but phpinfo show php 7.2

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10

    Question php change to 5.6 but phpinfo show php 7.2

    hi.

    I install php 5.6,7.1,7.2,7.3
    My user change php to 7.1,7.2,7.3 and ist all ok but if change php to 5.6 he see version php 7.2
    whatsupp...?

    thanks for help.

    http://prntscr.com/ngxrp7
    http://prntscr.com/ngxrt4

  2. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    13,557
    Hello,

    Did you complete the command:

    Code:
    ./build php
    and what do you see with
    Code:
    ./build options
    ?

    and

    Code:
    /usr/local/php56/bin/php -v
    /usr/local/php71/bin/php -v
    /usr/local/php72/bin/php -v
    /usr/local/php73/bin/php -v
    ?
    Regards, Alex G.

    - Get the best commercial DirectAdmin support and hire me on poralix.com
    - Follow and like @Poralix on Facebook

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by zEitEr View Post
    Hello,

    Did you complete the command:

    Code:
    ./build php
    and what do you see with
    Code:
    ./build options
    ?

    and

    Code:
    /usr/local/php56/bin/php -v
    /usr/local/php71/bin/php -v
    /usr/local/php72/bin/php -v
    /usr/local/php73/bin/php -v
    ?
    I have php 5.6 etc
    I show you
    http://prntscr.com/nh1p7e

    rly... i must again enter your command? why? but you see i have php5,7,.,.,.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    ./build options
    show all php
    http://prntscr.com/nh211t

  5. #5
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    13,557
    If you restart LiteSpeed / OpenLiteSpeed after changing PHP version in directadmin will it help?
    Regards, Alex G.

    - Get the best commercial DirectAdmin support and hire me on poralix.com
    - Follow and like @Poralix on Facebook

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    I reboot my server.
    reboot did not help.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    GMT +7.00
    Posts
    13,557
    OK, the issue exists, everything seems to be done correct, and it is still not clear what is behind it.

    Try to rebuilt/recompile a webserver whatever it is litespeed or openlitespeed, re-build all PHP versions with ./build php and run ./build rewrite_confs after all.

    If nothing happens you'd better open a ticket with Directadmin support and provide login details so they could check it.

    If I connect to your server to investigate the issue and fix it you will be charged an hourly rate.

    If you want to keep resolving your issue here, be prepared to provide as much details as possible:

    and here a full output of ./build options will be required as well as your OS version, and content of config file for a virtual host from LiteSpeed / OpenLiteSpeed.
    Regards, Alex G.

    - Get the best commercial DirectAdmin support and hire me on poralix.com
    - Follow and like @Poralix on Facebook

  8. #8
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    I'll let you know where the problem was.
    Thanks for your help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •