Results 1 to 8 of 8

Thread: Dovecot 2.3.7 issues FREEBSD

  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    180

    Dovecot 2.3.7 issues FREEBSD

    Hey guys noticed this in the logs

    pop3-login: Error: file_ostream.net_set_tcp_nodelay((conn:unix:/var/run/dovecot/stats-writer), TRUE) failed: Invalid argument

    Seems there is a patch , not sure if its freebsd only etc.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    872
    The patch is already applied to the FreeBSD ports. It should be added to DA too!

    The patch is here:

    https://github.com/dovecot/core/comm...132d526eea2504

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    180
    Hey Wattie, yeah thats what i thought to mate, however , installed the latest from DA getting that error , reinstalled 2.3.6 with no issue

  4. #4
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    21
    Also would like to see this resolved. FreeBSD here too.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,978
    2.3.7.1 has it fixed, it's already on files1, other mirrors should get in sync shortly
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  6. #6
    Join Date
    May 2008
    Posts
    872
    There may be some small issue with the build script. Here is what happens at the end:

    Code:
    Restarting dovecot.
    Stopping dovecot:               [ OK ]
    Starting dovecot:               [ OK ]
    Restarting exim.
    Shutting down exim:     [ OK ]
    kill: 16302: No such process
    Starting exim:          [ OK ]
    ensuring ssl_dh
    Restarting dovecot.
    Stopping dovecot: cat: /var/run/dovecot/master.pid: No such file or directory
    usage: kill [-s signal_name] pid ...
           kill -l [exit_status]
           kill -signal_name pid ...
           kill -signal_number pid ...
                    [ FAILED ]
    Starting dovecot:               [ OK ]
    Fatal: Dovecot is already running with PID 29175 (read from /var/run/dovecot/master.pid)
    Despite that everything is working fine.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    7,978
    This one came from start/stop script, not from CustomBuild Maybe dovecot was already stopped at the "restart" time, so the "stop" failed and "start" succeeded then.
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    180
    ohh crap this was an actual bug, it was listed as fixed when i first looked into this....least the dovecot crew fixed it up
    ok guys , can confirm it works, thank you all , love your work
    Last edited by ReN; 07-26-2019 at 04:47 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •