Results 1 to 8 of 8

Thread: Fresh install error

  1. #1

    Fresh install error

    Hi,

    Just got new CentOS 7.6 server and do the installation with those settings:

    - php 7.3 fpm, nginx_apache

    after installed, nginx service is unable to start, checking the log get this error:
    Code:
    2019/09/05 16:14:06 [emerg] 13341#0: unexpected "}" in /etc/nginx/webapps.hostname.conf:11

    open that file:
    Code:
    	location ~ ^/phpmyadmin {
    		rewrite ^/* /phpMyAdmin last;
    	}
    	location ~ ^/pma {
    		rewrite ^/* /phpMyAdmin last;
    	}
    	location ~ ^/webmail {
    		rewrite ^/* /roundcube last;
    	}
    		deny all;
    	}
    	location ~ /roundcube/(bin|SQL|config|logs|temp)/ {
    		deny all;
    	}
    	location ~ /phpMyAdmin/log/ {
    		deny all;
    	}
    Seem their is a problem with DA during config files generation. Do ./build rewrite_confs wont fix the issue.

    Any idea?
    100% Cloud SSD Hosting starting from $1.12

    Now accept Bitcoin payment!

    https://hostingkernel.com

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bulgaria
    Posts
    973
    The file is obviously broken - see there is no open bracket before the closing one.

    I am not sure for which app this "deny all" is, but if you remove it it will be valid syntax.

  3. #3
    Nginx was able to start after correcting syntax, but every time "rewrite_confs" runs, it will fail again.
    100% Cloud SSD Hosting starting from $1.12

    Now accept Bitcoin payment!

    https://hostingkernel.com

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    264
    Same issue happening here on a new server with nginx_apache.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    LT, EU
    Posts
    8,134
    Please try "./build update", might be an old version of the CustomBuild script
    Martynas Bendorius
    MB Martynas IT. Professional server management company. Official DirectAdmin, CloudLinux, LiteSpeed and Comodo partners.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by smtalk View Post
    Please try "./build update", might be an old version of the CustomBuild script
    we had this issue too, when opened the ticket about server cannot compile rebuild nginx, same error has his, i think nginx build not works

  7. #7
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Indonesia
    Posts
    18
    Hi,
    You have an error on Line 10 and 11.
    Just remove line 10 and 11 to solve this:
    Code:
    deny all;
    	}

  8. #8
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by bestariwebhost View Post
    Hi,
    You have an error on Line 10 and 11.
    Just remove line 10 and 11 to solve this:
    Code:
    deny all;
    	}
    when you do that you got another error in other file,
    then you can start nginx,
    but when custom build update, same issue, its a corruption on custom build on nginx apache

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •