Results 1 to 6 of 6

Thread: File not found on password screen?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    4,182

    File not found on password screen? Bug on new installs!

    Just did a fresh install on a Centos 7 server, then restored an admin backup from a Centos 6 server.
    Had to change the backup from admin.name.admin.tar.gz to admin.root.tar.gz otherwise it would not restore. But so far so good, after changing it restores without issues, I only have to change the password back from the old to the new.

    So I want to change a password.
    On admin and reseller panel "changes passwords" in the enhanced skin I see this:
    filenotfound.png

    Which file is not found ???

    Then another question.
    When going to userlevel, change pass, you can select to change the Directadmin account, main ftp account and "main database account."
    I presume the "main database account" is only for admin, because the da_admin mysql pass is not change here, correct?
    Last edited by Richard G; 09-08-2019 at 12:32 PM. Reason: Changed title
    Greetings, Richard.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2,420
    I just tested on Enhanced on one of my servers, and on "Reseller Level" - "Change Password" it looks good, I do not get a "File not found" text like you did. So that is strange that you get this.

    The other thing, if you log in "as a user" and then change password, I think it is best to select all three: "Directadmin account, main ftp account and main database account.", so that password is the same on all three and will not cause confusion in the future. Regarding "main database account.", it is so that you can log into phpMyAdmin with the same user name and password as the DirectAdmin account, so if you do not select "main database account.", then you have to remember you have the old password for that one. Yes, this does not change da_admin user password, only the "main database account" wich give access to all databases under that user in one login.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    4,182
    So that is strange that you get this.
    Hmmz... I also found this strange.
    I'm wondering if this could have anything to do with restoring the admin account to that server.

    The problem is that if I use the original backup which is called admin.name.admin.tar.gz then an the restore will fail with the error that this user already exists under user admin. Which is not the case because it's a fresh install.

    Anyway, I just tested by creating a new administrator. When loggin in as this administrator the File Not Found is also there.

    I also think I found a bug on deleting users.
    Greetings, Richard.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2,420
    Personally I never restore the admin user when I do server migrations, because I do not have any domains under the admin user. However if you do, then I understand you would want to restore the admin user also.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    4,182
    I only have 1 domain under the admin user, only used for nameservers, everything else is under other admins and resellers.
    Greetings, Richard.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maastricht
    Posts
    4,182
    I can confirm this is a bug! Or rather skin issue.
    Just did a branad new server installation. Then changing Evolution Skin to Enhanced skin. Did nothing else before doing this.
    And again the File Not Found is back.
    Greetings, Richard.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •