BUG: The requested command requires POST but GET was used

Tpark

Verified User
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Hi there

When users wants to restor their backups, the error occured:
Code:
Cannot Execute Your Request
The requested command requires POST but GET was used
Regards
 

bdacus01

Verified User
Joined
Jul 22, 2017
Messages
581
Location
Murfreesboro
Hi there

When users wants to restor their backups, the error occured:
Code:
Cannot Execute Your Request
The requested command requires POST but GET was used
Regards
I assume you are speaking of the DA user backup process? Not some user wanting to restore an Old Cpanel User Backup. You most likely need to provide more detailed information regarding the issue OR if you actually own a DA License log a Service request to them.
 

Tpark

Verified User
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
I assume you are speaking of the DA user backup process? Not some user wanting to restore an Old Cpanel User Backup. You most likely need to provide more detailed information regarding the issue OR if you actually own a DA License log a Service request to them.
When you create a backup in "Create/Restore Backups", you can not restore theme using "Create/Restore Backups -> Restore" function in latest version of Evolution Skin.
It's not related to DA, it's ajax error.
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,340
Location
LT, EU
Please try the following to fix it:
Code:
cd /usr/local/directadmin/data/skins
mkdir -p evolution
cd evolution
wget -O evolution.tar.gz https://demo.directadmin.com/download/evolution.tar.gz
tar xvzf evolution.tar.gz
cd ..
chown -R diradmin:diradmin evolution
 
Last edited:

shivahost

Verified User
Joined
Mar 7, 2013
Messages
205
in file manager empty clipboard function has this bug too: The requested command requires POST but GET was used
 

Active8

Verified User
Joined
Jul 13, 2013
Messages
232
Happens also if you want modify a backup cron, using the enhanced skin
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,340
Location
LT, EU
in file manager empty clipboard function has this bug too: The requested command requires POST but GET was used
Please run the commands above the post, it should solve this. Thank you!
 

bdacus01

Verified User
Joined
Jul 22, 2017
Messages
581
Location
Murfreesboro
Typo

Please try the following to fix it:
Code:
cd /usr/local/directadmin/data/skinsmkdir -p evolution
cd evolution
wget -O evolution.tar.gz https://demo.directadmin.com/download/evolution.tar.gz
tar xvzf evolution.tar.gz
cd ..
chown -R diradmin:diradmin evolution
I think you mean

Code:
cd /usr/local/directadmin/data/skins
mkdir -p evolution
cd evolution
wget -O evolution.tar.gz https://demo.directadmin.com/download/evolution.tar.gz
tar xvzf evolution.tar.gz
cd ..
chown -R diradmin:diradmin evolution
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,340
Location
LT, EU
I think you mean

Code:
cd /usr/local/directadmin/data/skins
mkdir -p evolution
cd evolution
wget -O evolution.tar.gz https://demo.directadmin.com/download/evolution.tar.gz
tar xvzf evolution.tar.gz
cd ..
chown -R diradmin:diradmin evolution
Yes, sorry, edited the post :) Thank you!
 

Tpark

Verified User
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Hi
Clipboard actions also has the same error.
*Empty clipboard
*View Clipboard -> clear clipboard
Regards.
 
Top