CentOS 8.1 (1911) released

jayw1

Verified User
Joined
Nov 20, 2019
Messages
167
Location
USA
No issues at all.

Code:
[root@srv ~]# cat /etc/centos-release
CentOS Linux release 8.1.1911 (Core)
 

ditto

Verified User
Joined
Apr 27, 2009
Messages
2,580
After upgrade to centos 8.1 and then reboot, my server does not answser to ping. Everything looks good in IPMI. Strange. Server is not avilable from outside.
 

ditto

Verified User
Joined
Apr 27, 2009
Messages
2,580
I have two CentOS 8 servers. Network on both of them was unavailable after reboot. In IPMI console everything except the network was looking good. Network was unreachable. No errors in NetworkManager. Then I discovered that default gateway suddenly was missing.

The solution was to reboot the server. One of the servers needed to be rebooted two times before default gateway automatically returned. The other server only needed to be rebooted one extra time. Then everything is working correct. This must be a random intermittent bug in CentOS 8.1. If it happens to anybody else, your only solution is to reboot the server, over and over again, until it solves itself.
 
Last edited:

Active8

Verified User
Joined
Jul 13, 2013
Messages
422
No problem here, reboot just fine with Centos 8.1 (DHCP enabled)
 

bdacus01

Verified User
Joined
Jul 22, 2017
Messages
1,317
Location
Murfreesboro
I know this is a loaded question.

Is everyone still smooth sailing on Centos 8.x?

Running well in Production?

I did a server as a test seems ok. I wanted to hear others views.
 

Active8

Verified User
Joined
Jul 13, 2013
Messages
422
Still going strong :)
Multiple Centos 8.1 DA servers in production with standard php 7.3 and MariaDB 10.4
 

jayw1

Verified User
Joined
Nov 20, 2019
Messages
167
Location
USA
I know this is a loaded question.

Is everyone still smooth sailing on Centos 8.x?

Running well in Production?

I did a server as a test seems ok. I wanted to hear others views.
No problems here.
 

Eureka

Verified User
Joined
Apr 21, 2005
Messages
55
Location
Melbourne / Australia
I have been running CentOS 8 for more than a couple of months on my KVM VPS's with no problems.

I have not switched my dedicated server over yet, still running CentOS 7.
 

Richard G

Verified User
Joined
Jul 6, 2008
Messages
5,323
Location
Maastricht
Running Centos 8.1 here on a VPS for a couple months with php 7.3 and Mariadb 10.4, no issues so far, running fine.
 

lowprofile

Verified User
Joined
May 26, 2019
Messages
23
according to benchmarks there is a clearly diff from 7 to 8 - almost 40% in performance. thats nice. Will test it
 
Top