Exim 4.88 release

Derevko

Verified User
Joined
Feb 18, 2012
Messages
41
The obsolete acl condition "demime" was removed, so probably #EDIT#46 of SpamBlocker should be fixed


 

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
14,161
Location
GMT +7.00
Agree, otherwise it drops an error:

Code:
error in ACL: unknown ACL condition/modifier in "demime = *"
 

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
8,990
Yes, I'll remove it... but:

if you have ClamAV installed by CustomBuild 2.0, you really shouldn't have demime setup at all.

Probably a bit confusing, but this guide:
https://help.directadmin.com/item.php?id=370

mentions to skip to step #4, and not run #2 nor #3.

It's deprecated either way, so I'll hide it from existence :)

John
 

Erulezz

Verified User
Joined
Sep 14, 2015
Messages
436
Location
Arnhem, NL
Can confirm, using 4.5.2 with ClamAV installed with CB2 and Exim installs without any problems. :)
 

YMTan

Verified User
Joined
Jun 26, 2009
Messages
27
For those CB1.20 users, the Exim update will cause demime error.

Will a new update be released?

Thank you!
 

ju5t

Verified User
Joined
Sep 14, 2005
Messages
384
We had to revert to 4.87 as 4.88 is causing unexplainable errors in some cases. We were seeing timeouts during SMTP connections to both Google and Microsoft. This is a box standard DirectAdmin server and haven't made any changes to exim.conf.
 

ju5t

Verified User
Joined
Sep 14, 2005
Messages
384
Unfortunately we're still seeing SMTP timeouts on servers with 4.88 when sending e-mail to Google and Microsoft.

Are we really the only one who has these errors after upgrading to 4.88? When we downgrade to 4.87 the errors are gone.
 

stefantriep

Verified User
Joined
Dec 15, 2012
Messages
23
Location
Haarlem
Got this error on a new installed box with fresh DA installation:

CentOS 6.8 64 bit OS

In file included from os.c:39:
/usr/include/sys/sysinfo.h:25:26: error: linux/kernel.h: No such file or directory
os.c: In function 'linux_slow_getloadavg':
os.c:44: error: storage size of 's' isn't known
os.c:47: error: 'SI_LOAD_SHIFT' undeclared (first use in this function)
os.c:47: error: (Each undeclared identifier is reported only once
os.c:47: error: for each function it appears in.)
make[1]: *** [os.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/local/directadmin/custombuild/exim-4.88/build-Linux-x86_64'
make: *** [all] Error 2

On updated boxes from 4.87 no problems. @ju5t is this the same?
 
Last edited:

ju5t

Verified User
Joined
Sep 14, 2005
Messages
384
No, the errors we're seeing are on CentOS 7 and Exim compiles just fine. Only to Microsoft and Google's Gmail we're seeing timeouts when delivering mail. Customers complain about it so we have no other choice but to roll back to 4.87. Once we do that the errors are gone.

That by itself is a pain because it means we can't use ./build update_versions anymore.
 
Top