fpadmcgi.exe

B_harris

New member
Joined
Apr 2, 2004
Messages
3
A couple of questions - When FP extensions are installed the fpadmcgi.exe seems NOT to be installed in this path:

www.YourSiteUrl.com/_vti_bin/_vti_adm/fpadmcgi.exe

Though this article would indicate that it's part of the installation:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;813379

It appears that perhaps the fpadmcgi.exe file SHOULD be part of FrontPage 2000 Server Extensions?

perhaps also an Image missing here _vti_bin/rect.gif?

I have a customer who is missing that image though his .exe seems to be working otherwise.
 

B_harris

New member
Joined
Apr 2, 2004
Messages
3
I had high hopes for that :) Thank you for your prompt reply - I am still unable to see the images:

/_vti_bin/rect.gif
etc..

That are supposed to be in that folder..

I did shut down all my Firebird browsers, etc before I did..
 

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
9,051
Hello,

I think fronpage has their images in the wrong folder. Try running this (as root):
Code:
cp -R /usr/local/frontpage/version5.0/exes/_vti_bin/images /usr/local/frontpage/version5.0/exes/_vti_bin/_vti_adm
I'll change up the build script to do that for everyone so they can just run:

./build update
./build frontpage_ext

from the /usr/local/directadmin/customapache directory.

to fix it.

John
 

B_harris

New member
Joined
Apr 2, 2004
Messages
3
Fixxored!

Most excellent sir - that did restore the images and 'full functionality' to the FrontPage compontent of the site.

I do appreciate your assistance.
 
Top