Fresh install error

Hosting Kernel

Verified User
Joined
Sep 30, 2015
Messages
130
Hi,

Just got new CentOS 7.6 server and do the installation with those settings:

- php 7.3 fpm, nginx_apache

after installed, nginx service is unable to start, checking the log get this error:
Code:
2019/09/05 16:14:06 [emerg] 13341#0: unexpected "}" in /etc/nginx/webapps.hostname.conf:11

open that file:
Code:
	location ~ ^/phpmyadmin {
		rewrite ^/* /phpMyAdmin last;
	}
	location ~ ^/pma {
		rewrite ^/* /phpMyAdmin last;
	}
	location ~ ^/webmail {
		rewrite ^/* /roundcube last;
	}
		deny all;
	}
	location ~ /roundcube/(bin|SQL|config|logs|temp)/ {
		deny all;
	}
	location ~ /phpMyAdmin/log/ {
		deny all;
	}
Seem their is a problem with DA during config files generation. Do ./build rewrite_confs wont fix the issue.

Any idea?
 

wattie

Verified User
Joined
May 31, 2008
Messages
1,055
Location
Bulgaria
The file is obviously broken - see there is no open bracket before the closing one.

I am not sure for which app this "deny all" is, but if you remove it it will be valid syntax.
 

Hosting Kernel

Verified User
Joined
Sep 30, 2015
Messages
130
Nginx was able to start after correcting syntax, but every time "rewrite_confs" runs, it will fail again.
 

ViAdCk

Verified User
Joined
Feb 14, 2005
Messages
270
Same issue happening here on a new server with nginx_apache.
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,789
Location
LT, EU
Please try "./build update", might be an old version of the CustomBuild script :)
 

lolfust1

Verified User
Joined
Oct 24, 2015
Messages
40
Please try "./build update", might be an old version of the CustomBuild script :)
we had this issue too, when opened the ticket about server cannot compile rebuild nginx, same error has his, i think nginx build not works
 

lolfust1

Verified User
Joined
Oct 24, 2015
Messages
40
Hi,
You have an error on Line 10 and 11.
Just remove line 10 and 11 to solve this:
Code:
deny all;
	}
when you do that you got another error in other file,
then you can start nginx,
but when custom build update, same issue, its a corruption on custom build on nginx apache
 
Top