NEW CyberAdmin Skin - The best skin ever made for DirectAdmin so far, coming soon!

interfasys

Verified User
Joined
Oct 31, 2003
Messages
2,099
Location
Switzerland
It would be great if we could tick/untick the icons we want to show on the user's dashboard. Lots of email icons are unnecessary if managed outside of the control panel per example and the user should see links to obsolete software.
 

cyberneticos

Verified User
Joined
Aug 21, 2005
Messages
689
Location
Spain
It would be great if we could tick/untick the icons we want to show on the user's dashboard. Lots of email icons are unnecessary if managed outside of the control panel per example and the user should see links to obsolete software.
We already do this for the email icons and we already have planned doing it for other areas, but first we want to make sure we get all problems weeded out. We're getting there :)

Thanks everyone!
 

AndyII

Verified User
Joined
Oct 3, 2006
Messages
576
can you fix it so that the admin/reseller can offer to all?

dont make sense for me to add a skin I cant offer everyone :)
 

SeLLeRoNe

Super Moderator
Joined
Oct 9, 2004
Messages
6,794
Location
A Coruña, Spain
Is your website down or is some international route issue?

I cant reach the website and my skin fail the license check... and this make directadmin soooooo sloooow!

Regards
 

AndyII

Verified User
Joined
Oct 3, 2006
Messages
576
seems I have a site thats not showing the complete skin, like the bandwidth and space meters are missing?
Still cant install server wide without root and thats Not good :(
 

cyberneticos

Verified User
Joined
Aug 21, 2005
Messages
689
Location
Spain
New release v.1.1.17

• Modified fields order in 'View Users' search options / Se modifica el orden de los campos en las opciones de búsqueda de 'Ver Usuarios'
• Added config in 'Skin Manager' to enable/disable secured URL checking / Se añade configuración en 'Skin Manager' para habilitar/deshabilitar el chequeo de URL segura
• Fixed error caching license info / Se corrige error en el cacheo de información de la licencia

UnZIP the file first in your PC, then upload the TAR.GZ file you extracted vía the skin manager replacing any previous versions you have installed with this one. All bugs have been fixed. If you find any issues please report it here on this thread. Thank you!
 

javiern

Verified User
Joined
May 6, 2014
Messages
98
Is it possible there is something wrong with the logo image?
The URL is not remembered.
In the last update the logo configuration form has changed. You must re-enter the url.

Regards and sorry for the inconvenience
 

javiern

Verified User
Joined
May 6, 2014
Messages
98
hi, good job but when the language french are good in yhe skin ?
In the demo, language not change.
Thanks
It's a limitation in the DirectAdmin demo mode. The only supported language in demo mode is the default language, in our case, Spanish.

Regards
 

Kiekeboe100

Verified User
Joined
Apr 19, 2008
Messages
143
Location
Belgium
In the last update the logo configuration form has changed. You must re-enter the url.

Regards and sorry for the inconvenience
Already tried that. After submit, the url is entered, but the logo is unchanged.
After going to the skin settings again, the url has disappeared again.
 

javiern

Verified User
Joined
May 6, 2014
Messages
98
Already tried that. After submit, the url is entered, but the logo is unchanged.
After going to the skin settings again, the url has disappeared again.
The configuration for URL is saved in .../<CyberAdmin_skin_folder>/license/logourl file. Can you check if you have write rights on this file?
 

Kiekeboe100

Verified User
Joined
Apr 19, 2008
Messages
143
Location
Belgium
The configuration for URL is saved in .../<CyberAdmin_skin_folder>/license/logourl file. Can you check if you have write rights on this file?
Hi,

After chmodding the logourl to 777 it works.
Your skin tells me to do the following
Code:
chmod 777 /usr/local/directadmin/data/skins/xitehosting/license
maybe chmod -R is better then?
 

interfasys

Verified User
Joined
Oct 31, 2003
Messages
2,099
Location
Switzerland
Hi,

After chmodding the logourl to 777 it works.
Your skin tells me to do the following
Code:
chmod 777 /usr/local/directadmin/data/skins/xitehosting/license
maybe chmod -R is better then?
You need to do chmod -R after you've validated your license file as the files will be created after that step.
 

groomy

Verified User
Joined
Dec 16, 2011
Messages
261
Location
AUGNY (France)
oupssss, i have this message :
Error untarring the archive: gzip: stdin has more than one entry--rest ignored /bin/tar: Child returned status 2 /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now
The skin package did not install properly. Either there were files missing, or their permissions were incorrectly set
Thanks
[HR][/HR]
I found I did not unzip the file before, now it's ok
By or against and how you can change the login page?
 
Last edited:

javiern

Verified User
Joined
May 6, 2014
Messages
98
By or against and how you can change the login page?
Extracted from README.txt

CyberAdmin Skin
===============

Login page installation
-----------------------

In order to install the login page you must execute the following commands as root user:

cd /usr/local/directadmin/data/skins/CyberAdmin/login
chmod +x install.sh
./install.sh

Regards
 
Top