servername wierdness

Dixiesys

Verified User
Joined
Aug 2, 2003
Messages
137
Location
The South
Ok got a DirectAdmin server online, changed the server name from ensim11.8-95.com (yeah laugh, you get a in a rut and don't even realize what you're doing sometimes) to da11.8-95.com, rebooted.

[root@da11 conf]# hostname
da11.8-95.com

In DirectAdmin it shows "da11.8-95.com"

But, http://ensim11.8-95.com/ shows the default page but http://da11.8-95.com/ doesn't.

I'm sure it's something silly but it sure has me stumped.
 

Dixiesys

Verified User
Joined
Aug 2, 2003
Messages
137
Location
The South
There's no hostname setting in httpd.conf ensim11 da11 neither exist in /etc/httpd/conf/httpd.conf

A grep yields nothing for ensim11 in /etc/httpd/conf period.

there is an /etc/virtual I found it mentioned both da11 and ensim11 are listed there so not sure what's up with that.

Searched thru DA for ensim11 anywhere and nothing found.
 

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
9,005
Someone probably created a domain named: da11.8-95.com and then deleted the index.html. That's about all I can think of.

John
 

Dixiesys

Verified User
Joined
Aug 2, 2003
Messages
137
Location
The South
da11.8-95.com is the servername under Admin settings
ensim11.8-95.com is the old servername which I changed to da11

Should it be possible for someone to create a domain with the same name as the servername?
 

l0rdphi1

Verified User
Joined
Jun 22, 2003
Messages
1,471
Dixiesys said:
Should it be possible for someone to create a domain with the same name as the servername?
If that is currently an available option to everyone on a server it should be disallowed. Only the admin user should be able to create a servers hostname as a domain.
 

Dixiesys

Verified User
Joined
Aug 2, 2003
Messages
137
Location
The South
OK I'm an idiot.

It was DNS, I added da11 to the primary name server but it hasn't been xfer'd yet to the secondary dns server. I finally got smart and pinged da11 from somewhere besides da11 or my primary dns haha so I am pretty sure that was my problem.
 
Top