"Traditional" subtheme

network

Verified User
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Hello smtalk how to solve this issue when i try run npm run dev in local development for trying build theme starter
a DirectAdmin login page has been show in localhost:8080
but when i fill user and password return back to login form again.
i was try set referrer_check=0 in directadmin.conf but still not fix
 

network

Verified User
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
sub theme only work for admin / session login as admin
but if login with reseller uname & pwd sub theme not display only show default white evolution and no option set up sub theme in skin option
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,759
Location
LT, EU
sub theme only work for admin / session login as admin
but if login with reseller uname & pwd sub theme not display only show default white evolution and no option set up sub theme in skin option
May you confirm it's the same with DA 1.58.1? I was unable to reproduce it. It could be that the user has it's own skin-settings saved. Just click "Reset All" in "Skip Options" if that's the case :)
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,759
Location
LT, EU
Hello smtalk how to solve this issue when i try run npm run dev in local development for trying build theme starter
a DirectAdmin login page has been show in localhost:8080
but when i fill user and password return back to login form again.
i was try set referrer_check=0 in directadmin.conf but still not fix
May you try setting check_referer_port=0 there too? Restart DirectAdmin afterwards :) Please let me know if that helps. And note it's for development purposes only, you cannot leave them "0" in production, as that's a security risk.
 

network

Verified User
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
May you confirm it's the same with DA 1.58.1? I was unable to reproduce it. It could be that the user has it's own skin-settings saved. Just click "Reset All" in "Skip Options" if that's the case :)
yes sir we run on latest pre release version and in few hours ago we try again re download pre release packaged but still same .

we try in fresh server sir and still no run active user right now
because we want make sure first everything run well

you can try create new reseller and try login with user and password reseller .
 

galuh82

Verified User
Joined
Jul 1, 2019
Messages
37
same with us, has been update to DA latest version but not solved this problem

Compiled on CentOS 7.0 64-Bit
Compile Date Aug 13 2019, 02:16:09
Server Version 1.58.1
Current Available Version 1.581000
Last Updated Tue Aug 13 15:38:37 2019
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,759
Location
LT, EU
same with us, has been update to DA latest version but not solved this problem
Did you try 'Reset All'? (I mean "are you sure you don't have non-traditional set in skin preferences of the user?")
 

network

Verified User
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
Its solve now, we try force redownload packaged again , and now show in sub reseller
btw @smtalk how we can change for default sub theme all user in server use traditional at default and default is secondary choice in sub theme
i want force all user to use subtheme traditional in whole server default, i see in sub theme is default and traditional 2nd option right now
 

galuh82

Verified User
Joined
Jul 1, 2019
Messages
37
Did you try 'Reset All'? (I mean "are you sure you don't have non-traditional set in skin preferences of the user?")
yes, traditional sub theme not avaliable for resellers anda users. its avaliable only for admin.
 

galuh82

Verified User
Joined
Jul 1, 2019
Messages
37

network

Verified User
Joined
Jul 7, 2019
Messages
46
you mean redownload subtheme packages ?



its not solved my problem.
i think , a problem is themes directory in admin ( /usr/local/directadmin/data/users/admin/skin_customizations/evolution/themes ) cant read for other users and this make other user than admin cant used traditional theme .

because in /usr/local/directadmin/data/users/<username>/skin_customizations/evolution/ i just see only 1 file user_options.json

if i copy themes folder from /usr/local/directadmin/data/users/admin/skin_customizations/evolution/themes to /usr/local/directadmin/data/users/<username>/skin_customizations/evolution/ and voila traditional skin will show :D .

try in 1 account first @galuh82
 
Last edited:

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,759
Location
LT, EU
Username should inherit the subtheme files, they do not need to exist in every user :) user_options.json = your "skin options", if you have any, they're overwriting the settings ("reset all" button has been mentioned in previous posts).
 
Top