User and Domain not displayed on the Users list

jet1972

Verified User
Joined
Jul 8, 2011
Messages
169
The missing domain begins with a number.

I assume this is causing that it is not displayed on the Evolution Users List?
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,347
Location
LT, EU
I was unable to reproduce the problem. Are you sure the domain/user is shown in enhanced?
 

jet1972

Verified User
Joined
Jul 8, 2011
Messages
169
Yes, it's there with Enhanced skin, but not visible in Evolution.

The user and domain is the latest that I have added to te system.
 
Last edited:

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,347
Location
LT, EU
When you're in enhanced skin, may you append ?json=yes to the URL request and then send the output of it in PM? (please also name the domain name in problem). Thank you!
 

jet1972

Verified User
Joined
Jul 8, 2011
Messages
169
Sorry! False alarm! It was on the second page... :eek:
 
Last edited:

jet1972

Verified User
Joined
Jul 8, 2011
Messages
169
Evolution skin currently do not remember the amount of items user wants to be displayed. Its now always 20 items per page....

And the user chosen value should be saved to the server and not in to a cookie.
 
Last edited:

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,347
Location
LT, EU
Evolution skin currently do not remember the amount of items user wants to be displayed. Its now always 20 items per page....

And the user chosen value should be saved to the server and not in to a cookie.
It's been fixed into the latest version of the skin. Thank you for the report. Default is now configured/set in directadmin.conf: https://www.directadmin.com/features.php?id=2356
 
Top