DirectAdmin not loading after MySQL re-install

enginaar

Verified User
Joined
May 20, 2004
Messages
156
Location
Turkiye
Hi,

I've used the instructions at the links below to replace MariaDB with MySQL and DA stopped loading. Directadmin service is working but when I try to access the panel it keeps loading forever. I got roundcube working by reinstalling it via custombuild, and noticed I can't login to phpmyadmin anymore using da_admin account.

I was assuming DA not loading could be due to missing da_admin account but I don't know how to create the user manually and what permissions does it require.

Please help.

Thanks,
Engin
 

enginaar

Verified User
Joined
May 20, 2004
Messages
156
Location
Turkiye
Hi, thanks for the reply.

I don't see any errors, it restarts fine but keeps loading on the browser forever. Below is the errors I'm seeing in directadmin error.log. Seem to be relating to ssl but browser doesn't show any certificate issues.

Code:
2019:12:04-14:05:01: -> A failure in the SSL library occurred, usually a protocol error.
2019:12:04-14:05:01: -> error:00000001:lib(0):func(0):reason(1)
2019:12:04-14:05:10: Can't connect to ssl!
2019:12:04-14:05:10: -> A failure in the SSL library occurred, usually a protocol error.
2019:12:04-14:05:10: -> error:00000001:lib(0):func(0):reason(1)
2019:12:04-14:05:16: Can't connect to ssl!
2019:12:04-14:05:16: -> A failure in the SSL library occurred, usually a protocol error.
2019:12:04-14:05:16: -> error:00000001:lib(0):func(0):reason(1)
2019:12:04-16:04:47: Can't connect to ssl!
2019:12:04-16:04:47: ->syscall
 

enginaar

Verified User
Joined
May 20, 2004
Messages
156
Location
Turkiye
Looks like it was a DNS issue. While looking for more details, I noticed the domain is pointing to a wrong IP address. Everything seems to be working fine now.

Sorry, I feel dumb. Thanks again.
 
Top