OpenLiteSpeed with DirectAdmin

Cheazey

Verified User
Joined
Aug 27, 2016
Messages
16
I switched from nginx_apache setup to this.

IPv6 worked for a bit then it suddenly stopped, the templates below gave me these errors.

/usr/local/directadmin/data/templates/openlitespeed_vhost.conf

/usr/local/directadmin/data/templates/openlitespeed_redirect_vhost.conf

/usr/local/directadmin/data/templates/openlitespeed_context_protected.conf

2019-07-22 14:53:43.678166 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678213 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:my IPv4 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678309 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678323 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:my IPv4 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678415 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678429 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:[my IPv6 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678525 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678539 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:[my IPv6 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678635 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678649 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:[my IPv6 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678742 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678756 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:[my IPv6 address] configuration failed!
2019-07-22 14:53:43.678846 [WARN] Path for document root is not accessible: /var/www/html/domains/sharedip/
2019-07-22 14:53:43.678860 [WARN] [config:server:vhosts:vhost:[my IPv6 address] configuration failed!
Anyone know how to rectify this problem? I want my IPv6 to work.
 

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
13,853
Location
GMT +7.00
Are you sure IPv6 is still on your network card?

What are results?

Code:
ping6 -c4 google.com
 

Cheazey

Verified User
Joined
Aug 27, 2016
Messages
16
Are you sure IPv6 is still on your network card?

What are results?

Code:
ping6 -c4 google.com
Yes, it is working. Thank you for answering.

Code:
[cheazey@server ~]$ ping6 -c4 google.com
PING google.com(dfw28s01-in-x0e.1e100.net (2607:f8b0:4000:811::200e)) 56 data bytes
64 bytes from dfw28s01-in-x0e.1e100.net (2607:f8b0:4000:811::200e): icmp_seq=1 ttl=54 time=11.1 ms
64 bytes from dfw28s01-in-x0e.1e100.net (2607:f8b0:4000:811::200e): icmp_seq=2 ttl=54 time=10.7 ms
64 bytes from dfw28s01-in-x0e.1e100.net (2607:f8b0:4000:811::200e): icmp_seq=3 ttl=54 time=10.7 ms
64 bytes from dfw28s01-in-x0e.1e100.net (2607:f8b0:4000:811::200e): icmp_seq=4 ttl=54 time=10.7 ms

--- google.com ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3005ms
rtt min/avg/max/mdev = 10.721/10.861/11.168/0.178 ms
 

Cheazey

Verified User
Joined
Aug 27, 2016
Messages
16
And do you have Ipv6 assigned for a domain?
Yes, I have IPv4 assigned with the domain names, they are linked to the IPv6 addresses that are appearing on the error logs. I haven't had this problem on the nginx_apache setup, only cannot connect on these IPv6 addresses on OLS.

EDIT:

Thank you zEitEr for asking. I have resolved the problem now. Your question led me to what I was looking for. Apparently, I needed to add and assign IP addresses now for it to work.
 
Last edited:

vlijmenlive

Verified User
Joined
Nov 13, 2013
Messages
64
Location
Belgium
Hi everyone,

I'm looking into installing LiteSpeed Memcached on my CentOS6 vps, but can't seem to find a good How-To. Does anyone have tried this already? And if so, do you have any tips or a step-by-step available?

Thanks in advance for your help and ideas.
 

lowhigh

Verified User
Joined
Nov 4, 2014
Messages
8
1. Enable WebaAmin Console
- Enable WebAdmin console in /usr/local/lsws/conf/httpd-defaults.conf. Just change disableWebAdmin 1 to 0
- Create symlink ln -sf /usr/local/lsws/admin/fcgi-bin/admin_php5 /usr/local/lsws/admin/fcgi-bin/admin_php
ln -sf /usr/local/lsws/admin/html.open /usr/local/lsws/admin/html
- Change WebAdmin Port in /usr/local/lsws/admin/conf/admin_config.conf
- Create Log Directory mkdir -p /usr/local/lsws/admin/logs
- Create Admin Pass: sh /usr/local/lsws/admin/misc/admpass.sh
2. Fix LSCache
chow apache.apache /usr/local/lsws/cachedata/
I follow this guide but cannot login to Webadmin
Beside, My OLS cannot write log to server, so i cannot what i going on

Please tell me how to fix it, my OLS is the newest version
LiteSpeed/1.4.47 Open
module versions:
modpagespeed 2.2-1.11.33.4
cache 1.61
modinspector 1.1
uploadprogress 1.1
mod_security 1.1

Thanks all!
 

dr1361teh

Verified User
Joined
Aug 6, 2019
Messages
11
Hello,

I switch from nginx-apache to OLS. CB 2.0 rev 2160. port 7080 is open in CSF (even CSF disabled) but unfortunately WebAdmin doesn't work :( "The connection has timed out"
I should inform you that OLS is listening on port 7080, Any idea ?
 

SaeedTJ

Verified User
Joined
Aug 20, 2017
Messages
25
I follow this guide but cannot login to Webadmin
Beside, My OLS cannot write log to server, so i cannot what i going on

Please tell me how to fix it, my OLS is the newest version
LiteSpeed/1.4.47 Open
module versions:
modpagespeed 2.2-1.11.33.4
cache 1.61
modinspector 1.1
uploadprogress 1.1
mod_security 1.1

Thanks all!
Same problem
everything is ok but when I use https://my-server-ip:7080 I see 503 Error
 
Top