php change to 5.6 but phpinfo show php 7.2

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
13,854
Location
GMT +7.00
Hello,

Did you complete the command:

Code:
./build php
and what do you see with
Code:
./build options
?

and

Code:
/usr/local/php56/bin/php -v
/usr/local/php71/bin/php -v
/usr/local/php72/bin/php -v
/usr/local/php73/bin/php -v
?
 

activehosting

Verified User
Joined
Oct 6, 2009
Messages
10
Hello,

Did you complete the command:

Code:
./build php
and what do you see with
Code:
./build options
?

and

Code:
/usr/local/php56/bin/php -v
/usr/local/php71/bin/php -v
/usr/local/php72/bin/php -v
/usr/local/php73/bin/php -v
?
I have php 5.6 etc
I show you
http://prntscr.com/nh1p7e

rly... i must again enter your command? why? but you see i have php5,7,.,.,.
 

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
13,854
Location
GMT +7.00
If you restart LiteSpeed / OpenLiteSpeed after changing PHP version in directadmin will it help?
 

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
13,854
Location
GMT +7.00
OK, the issue exists, everything seems to be done correct, and it is still not clear what is behind it.

Try to rebuilt/recompile a webserver whatever it is litespeed or openlitespeed, re-build all PHP versions with ./build php and run ./build rewrite_confs after all.

If nothing happens you'd better open a ticket with Directadmin support and provide login details so they could check it.

If I connect to your server to investigate the issue and fix it you will be charged an hourly rate.

If you want to keep resolving your issue here, be prepared to provide as much details as possible:

and here a full output of ./build options will be required as well as your OS version, and content of config file for a virtual host from LiteSpeed / OpenLiteSpeed.
 
Top