Phpmyadmin not found

insha

Verified User
Joined
Nov 11, 2019
Messages
50
After last update phpmyadmin 4.93 on my openlitespeed web server i get not found page when oppening serverhostname/phpmyadmin
I tried again to install in custombuild, not working.
What to do?
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
9,327
Location
LT, EU
After last update phpmyadmin 4.93 on my openlitespeed web server i get not found page when oppening serverhostname/phpmyadmin
I tried again to install in custombuild, not working.
What to do?
Is the same happening on anydomain.com/phpMyAdmin ?
 

insha

Verified User
Joined
Nov 11, 2019
Messages
50
Is the same happening on anydomain.com/phpMyAdmin ?
Yes redirect to domain.com/phpmyadmin
Not oppening, maybe because ols, i dont know for sure, should i open ticket or send you in private my server details?
 

copernic

Verified User
Joined
Jul 2, 2019
Messages
28
I have the same problem on a VPS with openlitespeed (error 404), I checked at the admin and user level
No worries about a second VPS without openlitespeed.
 

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
9,327
Location
LT, EU
It was a permissions error in /usr/local/lsws/conf/ips.conf. Just replaced "apache" with "webapps" there and restarted OpenLiteSpeed service to fix it. Permanent fix should be added to DA pre-release binaries soon.

Thank you!
 

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
9,051
Pre-release binaries are now available with the fix that changes "apache" to "webapps" for /var/www/html when accessing /phpMyAdmin (or other webapps) on an IP that has not been assigned to anyone.

After getting the new binaries, run:
Code:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build rewrite_confs
John
 

uvhost

Verified User
Joined
Mar 26, 2006
Messages
44
Location
UK
Pre-release binaries are now available with the fix that changes "apache" to "webapps" for /var/www/html when accessing /phpMyAdmin (or other webapps) on an IP that has not been assigned to anyone.

After getting the new binaries, run:
Code:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build rewrite_confs
John

My PHPMyAdmin is not working, it keeps loading and loading and nothing happens. I have tried following your advice but it didn't solve the issue. I have personal license which does not qualify for ticket support. Any idea how can solve this issue?
 
Top