Skins Update - Changes for DirectAdmin Skins

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
8,989
That would be the "enhanced" skin. It's included by default and what you'll see after an install.

John
 

nobaloney

NoBaloney Internet Svcs - In Memoriam †
Joined
Jun 16, 2003
Messages
26,119
Location
California
It's the official DirectAdmin enhanced skin. Individual resellers can make it the default skin for new accounts.

Jeff
 

polo

Verified User
Joined
Apr 2, 2005
Messages
122
my skin doesnt look like that i have had da installed for a couple years... is there a way to update my enhanced skin, i think i have still have the old one.

-C
 

nobaloney

NoBaloney Internet Svcs - In Memoriam †
Joined
Jun 16, 2003
Messages
26,119
Location
California
I'm confused; that's what the enhanced skin has always looked like on every DA installation I've ever done, and I've done a bunch.

Can you enable demo mode on your server and post the link, so we can see what you've got?

Jeff
 

nobaloney

NoBaloney Internet Svcs - In Memoriam †
Joined
Jun 16, 2003
Messages
26,119
Location
California
That's the old default skin; it's NOT the enhanced skin.

Is that what you get when you set admin to work with enhanced skin? It's not what I get.

Jeff
 

tsiou

Verified User
Joined
Sep 15, 2006
Messages
236
Location
Larisa, Greece
Hi, i have read in a previous post that along with a directadmin update the DA included skins are updated too.
The www.directadmin.com/enchanced.tar.gz, power_user etc are also updated ?
I'm asking because of some mods i make i prefer to update this skins by hand, after downloading them from the url above.

Thanks in advance.
 

Eremiya

Verified User
Joined
Mar 8, 2007
Messages
32
Location
Ukraine, Kyiv
In http://www.directadmin.com/enhanced.tar.gz file latest lines in CHANGELOG:

...
Jul 8th, 2006 - single user on multiple databases:- http://www.directadmin.com/features.php?id=663
Sep 18th,2006 - mail queue administration - http://www.directadmin.com/features.php?id=681

This example skin is updated for newest version DA?

And secondary question:

Can I translate error messages like "Could not execute your request", "You can only add a certificate if you own the ip you are using", "The Ticket System is not enabled." and others?
 

Eremiya

Verified User
Joined
Mar 8, 2007
Messages
32
Location
Ukraine, Kyiv
And how translate words in tables? Example: in "Show All Users": Name, Bandwidth, Disk Usage, # of Domains, Suspended, IP, Domain(s), Select and "No Data to Show"
 

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
8,989
DirectAdmin 1.32.0

Hello,

DirectAdmin 1.32.0 has been released.
This is major release with new features and bugfixes.
http://www.directadmin.com/versions.php?version=1.320000

Note that the RedHat 9 compile (which includes fedora 1 and 2) is not included as the build system is under repairs. It will be released when the box is functional again.

Relevant skin changes:

Restore Defaults DNS tool:
http://www.directadmin.com/features.php?id=852

Monthly Server History:
http://www.directadmin.com/features.php?id=834

As usual, the skin packs have been updated as well:
http://www.directadmin.com/enhanced.tar.gz
http://www.directadmin.com/power_user.tar.gz
http://www.directadmin.com/default.tar.gz

John
 

LemonBarley

Banned User
Joined
Jun 18, 2008
Messages
35
i replaced my files, i have no idea where to see my skin version.

so i cd into /usr/local/directadmin/data/skins/ and i read CHANGELOG

but the changelog last change made was sept 2006

is it because DA did not change the logs or is it because the upload is wrong?


Sorry, where can i go to find show history?
 
Last edited:

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
8,989
? It should still work. Except in the filemanager, which never did because php is processed before the tables are generated because its chrooted.

John
 

PGP

Verified User
Joined
Nov 7, 2006
Messages
37
Location
Russia
? It should still work. Except in the filemanager, which never did because php is processed before the tables are generated because its chrooted.

John
But even if i insert these simple code:
Code:
|$/usr/local/bin/php
<?php
phpinfo();
?>
DONE|
It doesnt display anything... =(
So there is no any execution of php....

BTW...
In template_user_bottom.html php code already existing doesnt executing too... =(
So no any bars showed...
 
Last edited:

DirectAdmin Support

Administrator
Staff member
Joined
Feb 27, 2003
Messages
8,989
Hello,

We've had no other reports... also the DA skins do your embedded php themselves, which still works.. something must be different with your setup.
Any errors in the /var/log/directadmin/error.log?

A sample skin page that uses it is:
/usr/local/directadmin/data/skins/enhanced/user/show_domain.html

so compare to that.. perhaps there are extra spaces in code code? I'm not too sure.

Also, test php manually, eg:

/usr/local/bin/php

and manually type in something like:
Code:
[root@es4 ~]# /usr/local/bin/php
<?
echo "hi!\n";
?>
to see if it outputs just "hi!" to the screen. (press ctrl-d once to close the file input, then again if it doesn't execute)

John
 

PGP

Verified User
Joined
Nov 7, 2006
Messages
37
Location
Russia
Hello,

We've had no other reports... also the DA skins do your embedded php themselves, which still works.. something must be different with your setup.
Any errors in the /var/log/directadmin/error.log?
Thereis nothing in the var/log/directadmin/error.log
Code:
# tail /var/log/directadmin/error.log
Sep 26 00:00:00 serv02 newsyslog[56997]: logfile turned over
2008:09:26-11:10:32: getProcessList returned 2 processes
And if i try to execute the code you wrote - there is nothing... Actually i cant understand how to use it =)
But if i create a file with code you wrote and try:
# php /home/user/test.php
Code is executing and 'hi' is displaying...

BTW, PHP is installed as CGI.
Symlink /usr/local/php5/bin/php -> /usr/local/bin/php exists...
 
Last edited:
Top