Spam, but not spam related

rnbwkat

Verified User
Joined
May 3, 2016
Messages
16
I was thinking I was going to post this in one of the spam forums, but I don't really think it is related. Here is why.

Had DA with Custombuild 2.0 build running on CentOS 6.10 - and was working nicely for years - and all spam features working flawlessly.

Upgraded server (same physical system, as they are my own) to 7.6 and re-installed DA, but I had saved the original options.conf and other settings so running custombuild was clean and updated everything exactly as expected. Everything works great with one exception - SPAM is no longer being blocked. Everything is enabled exactly as it was, using Spamassassin and Easy_Spam_Fighter enabled. In fact here is my options.conf if that helps -- and it is not modified from the DA on CentOS 6 to 7 -- it is the same. What might I be missing here? Any ideas?

Oh and yes, Spam and RBLs are enabled in DA panel and double checked.

#PHP Settings
php1_release=5.6
php1_mode=mod_php
php2_release=no
php2_mode=php-fpm
secure_php=no
opcache=no
htscanner=no
php_ini=no
php_timezone=Americas/Chicago
php_ini_type=production
ioncube=yes
zend=yes
suhosin=no
x_mail_header=yes

#MySQL Settings
mysql=5.6
mariadb=10.0
mysql_inst=no
mysql_backup=yes
mysql_backup_gzip=no
mysql_backup_dir=/usr/local/directadmin/custombuild/mysql_backups
mysql_force_compile=no

#WEB Server Settings
webserver=apache
http_methods=GET:HEAD:pOST
litespeed_serialno=trial
modsecurity=yes
modsecurity_ruleset=comodo
apache_ver=2.4
apache_mpm=auto
mod_ruid2=yes
userdir_access=yes
harden_symlinks_patch=yes
use_hostname_for_alias=no
redirect_host=maui.ezunx.com
redirect_host_https=yes

#WEB Applications Settings
phpmyadmin=yes
phpmyadmin_ver=4
squirrelmail=no
roundcube=yes
webapps_inbox_prefix=no

#ClamAV-related Settings
clamav=yes
clamav_exim=yes
modsecurity_uploadscan=no
proftpd_uploadscan=no
pureftpd_uploadscan=no
suhosin_php_uploadscan=no

#Mail Settings
exim=yes
eximconf=yes
eximconf_release=4.5
blockcracking=no
easy_spam_fighter=yes
spamd=spamassassin
sa_update=daily
dovecot=yes
dovecot_conf=yes
pigeonhole=no

#FTP Settings
ftpd=pureftpd

#Statistics Settings
awstats=no
webalizer=yes

#CustomBuild Settings
custombuild=2.0
autover=no
bold=yes
clean=yes
cleanapache=yes
clean_old_tarballs=yes
clean_old_webapps=yes
downloadserver=files9.directadmin.com

#Cronjob Settings
cron=no
cron_frequency=weekly
email=email@domain.com
notifications=yes
da_autoupdate=no
updates=no
webapps_updates=yes

#CloudLinux Settings
cloudlinux=no
cloudlinux_beta=no
cagefs=no

#Advanced Settings
autoconf=yes
automake=yes
libtool=yes
curl=no
new_pcre=no
 

zEitEr

Super Moderator
Joined
Apr 11, 2005
Messages
13,932
Location
GMT +7.00
Hello,

Emails are marked as SPAM by SpamAssassin and no longer being blocked? Or not even marked as SPAM?

Probably you trained SpamAssassin and for some reasons they failed to import?

Check /home/username/.spamassassin/
 
Top