[BUG]: Skin options not available when logged in as user via admin or reseller

Richard G

Verified User
Joined
Jul 6, 2008
Messages
6,381
Location
Maastricht
When loggin in as admin or reseller and then selecting a user and log in as that user, you can change the skin but skin options is not available.
So we if we would like to help a user for example changing his display to icon grid, we can't do this.

As you can see no "skin options" present where it should be.

1612799555821.png
 

duke28

Verified User
Joined
Oct 30, 2005
Messages
309
Location
Montreal - Canada
i got the same problem

skin options is not available into user

Forbid users changing the skin layout on user level = not selected

user_can_select_skin=1 is enabled into directadmin.conf
 

Kal

Verified User
Joined
Nov 18, 2019
Messages
115
Location
Australia
Yep, I noticed the same thing. The new 'Refreshed' layout has a big green 'Skin Options' button on the Dashboard, but that's not much help if you're in a different layout. (I still prefer the 'Standard' layout.)

Hope it gets fixed soon. In the meantime, you can work around the problem by typing 'skin' into the search field, then selecting 'Skin Options' from there.
 

johannes

Verified User
Joined
Feb 18, 2007
Messages
262
you can work around the problem by typing 'skin' into the search field, then selecting 'Skin Options' from there.
trick sounds nice, but searchfield isnt finding configs, only user data, on our side. please, which searchfield do you mean?
 

Attachments

  • searchfield.jpg
    searchfield.jpg
    83.7 KB · Views: 4

Richard G

Verified User
Joined
Jul 6, 2008
Messages
6,381
Location
Maastricht
In the meantime, you can work around the problem by typing 'skin' into the search field, then selecting 'Skin Options' from there.
Tried that before I posted my initial post, didn't work for me. I do not use the latest DA version yet. Maybe that is the cause.
When I typed in "skin" in the search field it returns a "no result".
 

Kal

Verified User
Joined
Nov 18, 2019
Messages
115
Location
Australia
please, which searchfield do you mean?
The very one you have outlined in red.

When I typed in "skin" in the search field it returns a "no result".
How very strange that it's not working for you guys. This is what I see when I'm logged in to a user's account and I start typing in that field…

Screen Shot 2021-06-19 at 4.55.28 pm.png


Failing that, you could try changing the default layout to 'Refreshed' (Admin Tools > Customize Evolution Skin), logging back in as the user, and clicking on that big green button… but I guess you'd need to upgrade to the latest version of DA first.
 

Richard G

Verified User
Joined
Jul 6, 2008
Messages
6,381
Location
Maastricht
Failing that, you could try changing the default layout to 'Refreshed'
As said, I'm not on the latest DA version yet, still on 1.61.5 so I don't have that option/skin yet. I won't upgrade yet because of some issues I see on the forums which needs fixing first.
 

johannes

Verified User
Joined
Feb 18, 2007
Messages
262
Failing that, you could try changing the default layout to 'Refreshed' (Admin Tools
Thank you very much, yes can confirm in "refreshed" it works.
Must also set theme to "refreshed" in reseller, and then there with the now new option back for all users to "standard".
 
  • Like
Reactions: Kal
Top