Issue with Let's Encrypt renewal process

farzad

New member
Joined
Mar 25, 2019
Messages
1
I am using Let's Encrypt SSL Certificate on my websites for about 3 years and everything was fine. But now I have a problem with renewal process. Here is the error which I encountered with :
Code:
Cannot Execute Your Request

Details

Requesting new certificate order...
new-order error: HTTP/1.1 100 Continue 
Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
Pragma: no-cache 

HTTP/1.1 400 Bad Request 
Server: nginx 
Content-Type: application/problem+json 
Content-Length: 178 
Link: ;rel="index" 
Replay-Nonce: YJrua7ClNACfVEyy7hwpDR-5AIqwjThyKkDYle9E-fM 
Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
Pragma: no-cache 
Date: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Connection: close 

{
"type": "urn:ietf:params:acme:error:malformed",
"detail": "Malformed account ID in KeyID header URL: \"https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/acct/\"",
"status": 400
}. Exiting...
I Updated OS ( CentOS 6 ), DirectAdmin and all of its components and Let's Encrypt script but nothing changed. How can I overcome this problem?
 

DaNgErOuS

Verified User
Joined
Sep 19, 2010
Messages
47
Hello
I have the same problem with .app domain name
did your name is app extension or .dev domain?
thanks

I am using Let's Encrypt SSL Certificate on my websites for about 3 years and everything was fine. But now I have a problem with the renewal process. Here is the error which I encountered with :
Code:
Cannot Execute Your Request

Details

Requesting new certificate order...
new-order error: HTTP/1.1 100 Continue 
Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
Pragma: no-cache 

HTTP/1.1 400 Bad Request 
Server: nginx 
Content-Type: application/problem+json 
Content-Length: 178 
Link: ;rel="index" 
Replay-Nonce: YJrua7ClNACfVEyy7hwpDR-5AIqwjThyKkDYle9E-fM 
Expires: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Cache-Control: max-age=0, no-cache, no-store 
Pragma: no-cache 
Date: Wed, 20 Mar 2019 08:48:58 GMT 
Connection: close 

{
"type": "urn:ietf:params:acme:error:malformed",
"detail": "Malformed account ID in KeyID header URL: \"https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/acct/\"",
"status": 400
}. Exiting...
I Updated OS ( CentOS 6 ), DirectAdmin and all of its components and Let's Encrypt script but nothing changed. How can I overcome this problem?
 
Top