Still Loading Old website

tekbirt

New member
Joined
Jan 23, 2020
Messages
3
I have completely removed old webiste from filemanager which was running fine and installed new wordpress site from Softaculous, but when i run the url, its still running the old website, how is that possible? my new WP credientials are not accepting. Kindly help me to solve the issue!
 

system-admin

Verified User
Joined
Aug 1, 2019
Messages
37
This must be cache issue at your local ends or at your internet service provider.
Try this simple step... check the site on your mobile without office WIFI.. will mobile internet provider.
Do you see old site or new site?
 

tekbirt

New member
Joined
Jan 23, 2020
Messages
3
This must be cache issue at your local ends or at your internet service provider.
Try this simple step... check the site on your mobile without office WIFI.. will mobile internet provider.
Do you see old site or new site?
Thank you for your concern,, i tried on mobile phone with mobile internet service provider but its still loading the old website, anything i need to do more?
 

system-admin

Verified User
Joined
Aug 1, 2019
Messages
37
Is it possible to confirm the URL of the site and what you are seeing so that we can compare with what we see?
 

tekbirt

New member
Joined
Jan 23, 2020
Messages
3
Is it possible to confirm the URL of the site and what you are seeing so that we can compare with what we see?
The attached screenshot is the old website, which i have deleted all the files and database and installed new wordpress site from Softaculous..even after several days its still showing the same web. please help me.
 

Attachments

smtalk

Administrator
Staff member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
8,756
Location
LT, EU
I'd suggest checking your hosts file on your computer (and where "ping" points to).
 
Top